Σκληρός «πόλεμος» σε ΣΥΡΙΖΑ για ΕΡΤ

Συνέχεια στην κόντρα τους με αιχμηρά βέλη έδωσαν Παππάς και Φίλης

ΕΡΤ
Πρώτη δημοσίευση: 10.07

Εσωκομματική κόντρα έχει προκαλέσει η κρατική τηλεόραση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τα βέλη του Νίκου Φίλη και τη «διπλωματική» απάντηση Παππά, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής πήρε εκ νέου θέση στο θέμα, ασκώντας επίθεση τόσο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Σφάζονται» για την ΕΡΤ στον ΣΥΡΙΖΑ:Ποιος μιλά για «κανάλι με παραδιοίκηση»

«Ο κ. Μητσοτάκης θέλει μια κλειστή ΕΡΤ, κάτι που αποδεικνύεται από τις τοποθετήσεις του για τη μείωση του ανταποδοτικού τέλους» είπε, μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε ευθέως στον Νίκο Φίλη, εξομοιώνοντάς τον με τον πρόεδρο της ΝΔ: «Δεν θέλω να πω τίποτα για τις δηλώσεις Φίλη, απάντησα στον κ. Μητσοτάκη. Είναι ταυτόσημη η κριτική».

Απάντηση Φίλη: Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Νίκου Φίλη, ο οποίος έκανε λόγο για ολίσθημα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και για στρουθοκαμηλισμό.

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα. Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα, ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει ‘μαύρο’. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης» σχολίασε ο κ. Φίλης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top