"Θα μιλήσουν τα δικαστήρια" Η σύζυγος του Στουρνάρα απαντά στον Πολάκη

«Ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει" είπε η Λίνα Νικολοπούλου

H Λίνα Νικολοπούλου και ο Παύλος Πολάκης

Την έντονη αντίδραση της Λίνας Νικολοπούλου, Διευθύνουσας Συμβούλου της Mindwork, προκάλεσε η σκληρή επίθεση εναντίον της από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, χθες στη Βουλή.

Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα κατηγορεί τον κ. Πολάκη για «λάσπη» και δίνει «ραντεβού» στα δικαστήρια, ρωτώντας τον υπουργό εάν θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία.

Ο Πολάκης απειλεί την αντιπολίτευση με… φυλακίσεις! Δείτε το video

«Ο Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά εναντίον μου με τα γνωστά ψεύδη και τις συκοφαντίες που τον οδηγούν στο δικαστήριο. Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο; Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα αφήσει να συρθούν στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον υπάκουσαν; Για τον κύριο Πολάκη, ας πάνε στην πυρά οι δημόσιοι υπάλληλοι. Τη δουλίτσα μας να κάνουμε. Ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει. Θα μιλήσουν τα δικαστήρια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το έναυσμα για τις κατηγορίες ένθεν και ένθεν έδωσε η διαβίβαση δικογραφίας στη Βουλή αναφορικά με τη μηνυτήρια καταγγελία της κ. Νικολοπούλου εναντίον του ιδίου του Παύλου Πολάκη, του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού αλλά και δημοσίων υπαλλήλων, για απιστία στην υπηρεσία και ζημία του ελληνικού κράτους.

Γιατί μήνυσε Πολάκη και Ξανθό η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα

Η κυρία Νικολοπούλου κατά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ στη μήνυσή της κάνει λόγο για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Η σύζυγος του κ. Στουρνάρα καταγγέλλει πως ακύρωσαν πέρυσι μαζί με τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ έργο ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ (που ήταν αποπληρωμένο έργο του ΕΣΠΑ), στο οποίο συμμετείχε η εταιρεία Mindwork, την οποία διευθύνει η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Υποστηρίζει πως η στάση του υπουργείου και του ΚΕΕΛΠΝΟ προκάλεσε ζημία τουλάχιστον τριών εκατομμυρίων ευρώ στο κράτος.

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης την Πέμπτη στη Βουλή

«Μας κάνει και μήνυση, του Ανδρέα Ξανθού και εμένα, γιατί απεντάξαμε το πρόγραμμα κατά του καρκίνου, που ήταν από προηγούμενο ΕΣΠΑ, γιατί δεν προλάβανε να τα φάνε όλα! Που είχαν γίνει με συγκεκριμένο τρόπο οι διαδικασίες για να πάει εκεί η δουλειά» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Γι’ αυτό βγήκα μετά και είπα ότι κανονικά έπρεπε να έχω σηκωθεί, να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη. Άμα εσάς σας λένε σκύλο, θα τους λέτε να σας πουν και γάτα; Αλλά πού να ξέρω τότε που δίναμε συνέντευξη, ότι οι εννέα στους δέκα που είχα απέναντί μου, και τους λέγαμε ότι η κ. Στουρνάρα έτσι τα πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ για υγειονομικά μηνύματα που έπρεπε να προβληθούν δωρεάν, ταΐζονταν με τον μήνα από το ΚΕΕΛΠΝΟ» πρόσθεσε ο κ. Πολάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top