Ο Πολάκης απειλεί την αντιπολίτευση με… φυλακίσεις! Δείτε το video

«Θα έρθει κι αυτή η ώρα» τόνισε στη Βουλή

Με φυλάκιση απείλησε ευθέως τα στελέχη της αντιπολίτευσης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας στη Βουλή, διατυπώνοντας μάλιστα αιχμές και για της Δικαισούνη.   

«Όσο και αν τα κρύψετε όλα θα βγουν στη  φόρα.  Και αν είχαμε και μια Δικαιοσύνη που λειτουργούσε γρηγορότερα κάποιοι θα έβλεπαν τον κόσμο ριγέ,  γιατί θα έπρεπε να είναι πίσω από τα κάγκελα. Αλλά θα έρθει κι αυτή η ώρα» τόνισε με το γνωστό του ύφος ο κ. Πολάκης  

Με αφορμή τη σύλληψη δημοσιογράφων με τη διαδικασία του αυτόφωρου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και στη σύζυγό του για το ζήτημα του ΚΕΕΛΠΝΟ, για το οποίο ανέφερε:        «Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί που κάθε χρόνο έπαιρναν  έξι, δέκα, δεκαπέντε,  αέρα τζάμπα χρήματα από ΚΕΕΛΠΝΟ,  άμα τους βγάζεις τα άπλυτα στη φόρα να σε λένε γιδοβοσκό αναρχοάπλυτο σκύλο κλπ. Αντιθέτως εμένα μου έχουν κάνει ένα κάρο αγωγές οι διάφοροι συνάδελφοί σας που ταΐζονταν  κανονικά και  με μηνιάτικο από σύστημα». 

Όσον αφορά τη δική του στάση επίσης, ο κ. Πολάκης (που δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του Ποταμιού για κατάργηση του αυτόφωρου  για τα αδικήματα περί Τύπου αλλά παρέπεμψε σε συνολική νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Δικαιοσύνης), ανέφερε: «Εγώ έπρεπε να κάνω  πέντε μηνύσεις τη μέρα. Από ψέματα, βρισιές,  το ένα το άλλο. Κι εγώ τι να κάνουμε,  δεν είμαι πολύ ευγενικό παιδί κι απαντάω». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top