Χαμός στο twitter με «τιτίβισμα» του Λιμενικού – Τι σχολίασε ο Κουρουμπλής

Κικίλιας: Να μην μετατρέπουν θεσμούς σε εργαλεία προπαγάνδας

Χαμός με tweet του Λιμενικού για το μνημόνιο

Χαμό προκάλεσε στο twitter ένα «τιτίβισμα» του Λιμενικού Σώματος.

Χθες το απόγευμα, στον λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος στο twitter ανέβηκε το εξής σχόλιο: «Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό».

To tweet του Λιμενικού που ξεσήκωσε θύελλα

Όπως είναι λογικό, προκάλεσε απορία τόσο το περιεχόμενο του μηνύματος, όσο και το γεγονός ότι ήταν «μισό», δηλαδή δεν ολοκληρωνόταν η πρόταση.

Τα σχόλια κάτω από το μήνυμα, το οποίο τελικά διαγράφηκε, έπεσαν βροχή, με χρήστες του twitter οργισμένους να ζητούν εξηγήσεις.

Βροχή τα σχόλια για το tweet του Λιμενικού για το μνημόνιο

Το θέμα σχολίασε και ο Βασίλης Κικίλιας.

«Παρακαλούνται οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ να μην μετατρέπουν σε εργαλεία προπαγάνδας θεσμούς και σώματα ασφαλείας» έγραψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Άμυνας.

Τι διευκρίνισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ο υπουργός Ναυτιλίας πήρε θέση για το tweet του Λιμενικού, αποδίδοντας το περιστατικό σε λάθος του διαχειριστή των social media του Λιμενικού και του υπουργείου Ναυτιλίας, με αφορμή συνέντευξή του στον Σκάι.

Οι διευκρινίσεις του κ. Κουρουμπλή:

«Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top