Επίθεση Αχτσιόγλου στον Μητσοτάκη για τα όσα είπε στον ΣΕΒ

«Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει φτηνούς και απροστάτευτους εργαζόμενους σε καθεστώς πλήρους ανασφάλειας» υποστήριξε η υπουργός Εργασία

Επίθεση Αχτσιόγλου  στον Μητσοτάκη για τα εργασιακά

Κριτική στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ για τα εργασιακά άσκησε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου μέσω facebook.    

Σχολίασε συγκεκριμένα η υπουργός Εργασίας στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό :    

"Μιλώντας στη Γ.Σ. του ΣΕΒ ο κ. Μητσοτάκης ανέπτυξε το σχέδιό του για την εργασία. Το μοντέλο που περιέγραψε είναι φτηνοί και απροστάτευτοι εργαζόμενοι σε καθεστώς πλήρους ανασφάλειας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, τοποθετούμενος κυνικά ως η τελευταία γραμμή άμυνας των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών, υποστήριξε ότι δεν θα επιτρέψει την αναβίωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά ως "ιδεοληψίες" τη βελτίωση της θέσης και της διαπραγματευτικής ικανότητας των εργαζομένων, ενώ δήλωσε ότι θα ενισχύσει την ιδιωτική ασφάλιση.

Δυστυχώς για τους εργαζόμενους της χώρας τα μέτρα που υποστηρίζει ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτά που εφαρμόστηκαν την περίοδο της διακυβέρνησης του κόμματός του.

Ευτυχώς για τους εργαζόμενους της χώρας ο κ. Μητσοτάκης δεν κυβερνά και δεν μπορεί να ανακόψει ούτε την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ούτε την αύξηση του κατώτατου μισθού, ούτε την επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας” .

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top