Αναρτήσεις για «κουφ@@@ς» και «άπλυτους» Ευρωπαίους είχε κάνει ο νέος διαστημικός διευθυντής!

Δείτε τι είχε ανεβάσει στο facebook o αντικαταστάτης του παραιτηθέντος Κριμιζή

Νέος διευθυντής διαστήματος: Κουφ@@@ς Ευρωπαίοι!

Απίστευτες και υβριστικές αναρτήσεις εις βάρος των… Ευρωπαίων είχε κάνει ο κ. Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, τον οποίο επέλεξε στη θέση του παραιτηθέντος Σταμάτη Κριμιζή στον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ΝΔ, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα τις δημόσιες αναρτήσεις του στο facebook.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πρωτοπαπάς αναφέρεται σε ανάρτησή του με αφορμή… ηλιοβασίλεμα στο Σούνιο σε «κουφ@@@ς» και «άπλυτους» Eυρωπαίους οι οποίοι έτρωγαν ωμό κρέας όταν στην Ελλάδα κτίζαμε ναούς και γράφαμε τραγωδίες και κωμωδίες!                   

Η ΝΔ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της:

«Η Νέα Δημοκρατία σας παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό δείγμα από το δημόσιο λόγο του νέου διαστημικού διευθυντή που επέλεξε ο αρμόδιος επί του Διαστήματος Υπουργός Νίκος Παππάς. Πρόκειται για τον κ. Χριστόδουλο Πρωτοπαπά που επελέγη για την θέση του ακαδημαϊκού κ. Σταμάτη Κριμιζή ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε χθες, καταγγέλλοντας τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας του νέου Οργανισμού.

Υ.Γ. Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του κ. Πρωτοπαπά, καθώς μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top