«Σκευωρία» καταγγέλλει ο Άδωνις για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΠΛΝΟ: Εξαφάνισαν έγγραφο!

«Να ερευνήσει τις καταγγελίες η Δικαιοσύνη» - Νέα ενημέρωση 21.56

«Σκευωρία» εναντίον του, που έχει οργανώσει ο Παύλος Πολάκης σε συνεννόηση με τη νυν διοίκηση του ΚΕΕΠΛΝΟ, κατήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις περιβόητες προσλήψεις στο ΚΕΕΠΛΝΟ.

Ο κ. Γεωργιάδης κατήγγειλε πως «χάθηκε» από το πρωτόκολλο απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (ΔΣ) που τον αθωώνει.

Ακολούθως, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η απώλεια αυτή δεν ήταν τυχαία, αλλά την είχε μεθοδεύσει η εταιρεία φύλαξης -που είχε προσλάβει στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο κ. Πολάκης, «έχοντας δώσει παράνομα οκτώ εκατομμύρια ευρώ»-, κατ' εντολήν του κ. Χαμτζούδη, νομικού συμβούλου του προέδρου του ΔΣ κ. Μπασκόζου.

Ο αντιπρέοδρος της ΝΔ είπε ότι η σχετική απόφαση της γραμματείας του ΔΣ βρέθηκε σε usb στικ, το οποίο εργαζόμενος του ΚΕΕΛΠΝΟ - που διατηρεί την ανωνυμία του - έδωσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο κ. Γεωργιάδης καλεί την Εισαγγελέα Διαφθοράς κα Τουλουπάκη και τη γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης κα Παπασπύρου να ερευνήσουν τι ακριβώς έχει γίνει.

«Αυτό λέγεται κυβέρνηση και αυτό λέγεται κράτος δικαίου;» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, είχε καταγγείλει πριν από μερικούς μήνες πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ως υπουργός Υγείας έκανε παράνομα 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Π. ΠΟΛΑΚΗΣ: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε μέσω facebook ότι “είναι δικαιολογημένος ο απόλυτος πανικός του κυρίου Γεωργιάδη”.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top