Από σήμερα οι αιτήσεις: Προσλήψεις 20.000 στον ιδιωτικό τομέα με επιδότηση

Προσλήψεις 20.000 στον ιδιωτικό τομέα με επιδότηση

Από σήμερα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 20.000 ανέργων στον ιδιωτικό τομέα με επιδότηση.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 18 μήνες για τη διαδικασία πρόσληψης ανέργων ηλικίας έως 29 ετών και ένα χρόνο (12 μήνες) για την πρόσληψη ανέργων ηλικίας 30 ετών και άνω. Αφορά την πρώτη πρόσληψη μισθωτών από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών. 

Ο ΟΑΕΔ θα επιχορηγήσει το 50% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους 20.000 νέων θέσεων εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και σε Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.),που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι:

α. Ατομικοί επιχειρηματίες ηλικίας έως 35 ετών, που δεν απασχολούν και δεν απασχόλησαν οποτεδήποτε στο παρελθόν, προσωπικό

β. Επιχειρήσεις οποιασδήποτε νομικής μορφής, που δεν απασχολούν και δεν απασχόλησαν οποτεδήποτε στο παρελθόν, προσωπικό, και στο εταιρικό ή μετοχικό τους κεφάλαιο συμμετέχουν νέοι ηλικίας έως 35 ετών, με ποσοστό άνω του 50% (ατομικά ή αθροιστικά).

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top