Βαρύ πένθος στην οικογένεια Μητσοτάκη: Συντετριμμένη, μαυροντυμένη και αμίλητη η Ντόρα

Μεσίστια η σημαία στην οδό Αρβαντινού

Βαρύ πένθος στην οικογένεια Μητσοτάκη: Συντετριμμένη, μαυροντυμένη και αμίλητη η Ντόρα

Βαρύ είναι το πένθος στην οικογένεια Μητσοτάκη για την απώλεια του πρώην πρωθυπουργού.

Από χθες, συγγενείς και φίλοι επισκέπτονται το σπίτι της οδού Αραβαντινού, όπου βρισκόταν η οικία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Εκεί όπου η ελληνική σημαία κυματίζει από χθες μεσίστια.

Εκεί βρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, συντετριμμένη, μαυροντυμένη και αμίλητη. Η βουλευτής της ΝΔ και κόρη του πρώην πρωθυπουργού ήταν ανέκφραστη, φορούσε μαύρα γυαλιά και περπατούσε με τη βοήθεια πατερίτσας (από εγχείρηση στο πόδι που έκανε πρόσφατα).

Βγαίνοντας από το σπίτι, συνάντησε μια ηλικιωμένη γυναίκα, στάθηκε για να της μιλήσει και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο που την περίμενε.

Εκεί βρέθηκε και η άλλη κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κατερίνα Μητσοτάκη, επίσης ανέκφραστη, καταβεβλημένη και μαυροντυμένη.

Στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά πήγε στην οικία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η εγγονή του και κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία ενώ δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών ο επί 40 χρόνια στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Γιάννης Πευκιανάκης

Μεταξύν αυτών που έδωσαν το παρών, ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης και ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top