Κικίλιας: Μας παραμυθιάζει ο Τσίπρας, 6 Eurogoup πέρασαν και δεν εκλεισαν ούτε συμφωνία ούτε αξιολόγηση

«Έβαλε τους βουλευτές του, που δεν είναι άμοιροι ευθυνών, να ψηφίσουν σκληρά μέτρα για τους Έλληνες, περικοπές συντάξεων και μισθών και αύξηση της φορολογίας και των εισφορών»

Κικίλιας: Μας παραμυθιάζει ο Τσίπρας, 6 Eurogoup πέρασαν και δεν εκλεισαν ούτε συμφωνία ούτε αξιολόγηση

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό.

«Πόσο ακόμα παραμύθι θα τρώνε οι Έλληνες; Ο κ. Τσίπρας μας παραμυθιάζει -έξι Eurogroup έχουν περάσει- ότι θα κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση και τη συμφωνία. Αντί να πάρει χρηματοδότηση και να κλείσει τη συμφωνία, φόρτωσε 14 δισ μέτρα τους Έλληνες και δεν πήρε τίποτα. Ούτε την αξιολόγηση έχει κλείσει, ούτε χρηματοδότηση έχουμε πάρει, και φυσικά ούτε κουβέντα για το χρέος. Δηλαδή, τι έκανε ο άνθρωπος;» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ στο ραδιόφωνο του Σκάι.

«Έβαλε τους βουλευτές του, που δεν είναι άμοιροι ευθυνών, να ψηφίσουν σκληρά μέτρα για τους Έλληνες, περικοπές συντάξεων και μισθών και αύξηση της φορολογίας και των εισφορών, στο τελευταίο του μνημόνιο ενεχυρίασε τη χώρα τουλάχιστον μέχρι το 2022 και με υψηλά πλεονάσματα και δεν πήρε τίποτα για το χρέος. Πρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να απαγορευτεί να χρησιμοποιεί λέξεις όπως "καλό" και "αλήθεια"» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Κικίλιας, εξάλλου, αναφέρθηκε και στα ζητήματα ασφαλείας, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας: «Είναι προφανές ότι υπάρχει ανοχή και επίσης ότι η Ελληνική Αστυνομία, δεν αφήνεται να κάνει τη δουλειά της, και προφανώς η ευθύνη είναι οριζόντια σε όλη την κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και κυρίως στον πρωθυπουργό, ο οποίος έλεγε πριν από 1-2 μήνες, στην επίκαιρη ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το θέμα της ασφάλειας και της τάξης στην Αθήνα και στη χώρα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top