Σάλος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είπε «το ΠΑΣΟΚ λεηλάτησε τη χώρα» ενώ ήταν υποψήφιος 5 φορές με αυτό!

«Γελάει ο κόσμος» σχολίασε η αναπληρώτρια Γραμματέας του Τομέα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Σουλαδάκη

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Παπαηλιού για τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τη φράση «λεηλάτησαν τη χώρα».

«Κατηγορείτε τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε τις τελευταίες δεκαετίες. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε στην πλήρη κατάρρευση της αγροτικής παραγωγής και της παραγωγικής βάσης της χώρες. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε  στη χρεοκοπία τη χώρα. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε το ΔΝΤ στην Ελλάδα και έφερε τις μνημονιακές πολιτικές που οδήγησαν στην κατάρρευση του ΑΕΠ, στην εκτόξευση της ανεργίας και την φτωχοποίηση των μεσαίων, και όχι οι πολιτικές που άσκησαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ λεηλατώντας τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά από το Βήμα της Βουλής ο κ. Παπαηλίου.

Ωστόσο, ο ίδιος ήταν 5 φορές υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, δίχως να εκλεγεί ποτέ, ενώ είχε διατελέσει και Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του ΥΒΕΤ επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ Νοεμβρίου 1993 και Οκτωβρίου 1994!

«Γελάει ο κόσμος» σχολίασε –μεταξύ άλλων- η αναπληρώτρια Γραμματέα του Τομέα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Σουλαδάκη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top