Μητσοτάκης: Συζητήσαμε με τον Λεβέντη για την υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων

Για στήριξη στον πρόεδρο της ΝΔ χωρίς όρους προσφέρθηκε ο πρόεδρος της ΄Ενωσης Κεντρώων! - Πρώτη ανάρητηση 18:46

Η υποχώρηση του βιοτικού  επιπέδου των Ελλήνων και τα προβλήματα στην οικονομία και την κοινωνία αποτέλεσαν τα θέματα συζήτησης στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ σε ανάρτησή του στο twitter.      

            

«Συζητήσαμε με τον Βασίλη Λεβέντη για την υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων  και την επιδεινούμενη αβεβαιότητα σε οικονομία και κοινωνία» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει  με φωτογραφία από  την συνάντηση.

Ο κ. Μητσοτάκης θα ολοκληρώσει αύριο τις επαφές του με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης (πλην Χρυσής Αυγής φυσικά) με την συνάντησή του αύριο με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

 Θερμά λόγια για τον πρόεδρο της ΝΔ από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων   

Ο  αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά τη συνάντηση μίλησε με θερμά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  «Ο Κυριάκος με έπεισε ότι είναι Κυριάκος και όχι γιος του Μητσοτάκη» δήλωσε  ο κ. Λεβέντης .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μάλιστα διαβεβαίωσε ότι μετά τις εκλογές ο ίδιος και το κόμμα του είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν κυβέρνηση υπό τον κ. Μητσοτάκη χωρίς ανταλλάγματα,   με μόνη προϋπόθεση να υιοθετήσει την πρόταση με τα εννέα σημεία που έχει διατυπώσει ο κ. Λεβέντης και προς τον νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν την αποδέχθηκε.

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Λεβέντης συμφώνησαν στην ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία.  Αυτές οι μεταρρυθμίσεις θα υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο και θα επεκτείνονται σε όλους τους τομείς. Το εθνικό σχέδιο περιλαμβάνει βαθιές τομές στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος» αναφέρεται στο κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top