Μέχρι και τον λογαριασμό της στο twitter… «ξέθαψε» η Αντωνοπούλου για να διαψεύσει ότι αυξήθηκε η ανεργία

«Δεν καταρρέει η αγορά εργασίας» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση μετά από 5 μήνες!

Μέχρι και τον λογαριασμό της στο twitter… «ξέθαψε» η Αντωνοπούλου για να διαψεύσει ότι αυξήθηκε η ανεργία

Μέχρι και τον… «ξεχασμένο» της λογαριασμό στο twitter  χρησιμοποίησε  η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, προκειμένου να απαντήσει στους ισχυρισμούς της  ΝΔ και τις δηλώσεις στελεχών της ότι η «αγορά εργασίας καταρρέει» και ότι χάθηκαν 114.000 θέσεις εργασίας, το πρώτο δίμηνο του 2017.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η προηγούμενη ανάρτηση της κ. Αντωνοπούλου  στο twitter έγινε τον Οκτώβριο του 2016 και η αμέσως προηγούμενη τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, για το Brexit!    

Στην ανάρτησή της η αναπληρώτρια υπουργός αναφέρει  ότι το ποσοστό της ανεργίας, τον Ιανουάριο του 2015, ανερχόταν στο 25,9%, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2017 που μειώθηκε στο 23,6%, ενώ υποστηρίζει ότι το 2014 δημιουργήθηκαν 99.000 νέες θέσεις εργασίας, αλλά το 2016, αυξήθηκαν σε 136.000.

«Όμως, η ΝΔ θεωρεί ότι "η αγορά εργασίας καταρρέει"», τονίζει η  κ. Αντωνοπούλου.

Ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, δήλωσε χθες ότι  «τα οικονομικά και κοινωνικά στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται θύελλα στην αγορά εργασίας που ήδη καταρρέει» και  ανέφερε ότι η ΕΡΓΑΝΗ του τελευταίου πενταμήνου (Οκτώβριος 2016-Φεβρουάριος 2017) «κατέγραψε τη χειρότερη επίδοση από την κρίση και μετά, με 114.224 χαμένες θέσεις εργασίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top