Πολιτικός τζόγος από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το δυστύχημα

Κ. Μακρή: Τοξικό για την κοινωνία το «ταξικό μίσος» στο οποίο «πόνταραν»

Στο «ταξικό μίσος» στο οποίο επιχείρησαν να επενδύσουν πολιτικά ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το πρόσφατο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Θήβα, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.     

«Aπό την πρώτη στιγμή υπήρξε μια μάζα ταξικού μίσους στο διαδίκτυο. Kι αντί να γράφουν την πραγματικότητα, ότι ήταν ένας ασυνείδητος οδηγός που σκότωσε ανθρώπους και το πλήρωσε με τη ζωή του, ασχολούνταν με το πόσα χρήματα εχει ο μπαμπάς του και την Πόρσε» τόνισε η σχολιάστρια του Star.

«Το πράγμα σοβάρεψε γιατι σε αύτη τη μάζα μίσους ήρθαν να κλείσουν το μάτι και δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μανιός και η κ. Τζούφα, που έκαναν πολιτική την άποψη ότι υπάρχει και ο ταξικός θάνατος, τζογάροντας πολιτικά δηλαδή πάνω στο θάνατο. Το κάνουν στη ζωή, όλο λένε οι κακοί πλούσιοι και οι καλοί φτωχοί, αύτη το φορά το επιχείρησαν και με τον θάνατο.

Και προς επίρρωση βεβαίως έσπευσε και ο κ. Μαυραγάνης , υφυπουργός Υποδομών, να πει ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται και τα πρόστιμα των δυο ταχυτήτων. Δηλαδή αν περάσεις κόκκινο , τρακάρεις κι είσαι φτωχός θα πληρώνεις 20 ευρώ,  αν είσαι πλούσιος 200! Και έτσι θα λύσουμε το θέμα των τροχαίων. Μεγαλύτερο λαϊκισμό δεν μπορώ να σκεφτώ!»  τόνισε.

Κατέληξε στο σχόλιό της η δημοσιογράφος του Star:  

«Ο τραγικός αυτός πατέρας είχε τη μεγαθυμία να συλλυπηθεί και την οικογένεια του θύτη. Κι αυτό νομίζω ότι ειναι η καλύτερη απάντηση σε όλους».  

Όπως σχολίασε τέλος η Μάρα Ζαχαρέα, «οι κυβερνώντες δεν έχουν καταλάβει ότι βρίσκονται στην εξουσία για να ενώνουν και όχι για να διχάζουν».       

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top