Μουζάλας: Σε όποιον δεν αρέσει το Ελληνικό, να σηκωθεί να φύγει – Πήγαν να με χτυπήσουν!

Διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία απεργία πείνας

«Όποιος αισθάνεται καταπεσμένος στη δομή, μπορεί να φύγει. Θα είμαστε πολύ σοβαροί στο ότι και εκείνοι θα πρέπει να εφαρμόσουν τις υποχρεώσεις τους και να τηρήσουν τους νόμους τους κράτους» είπε ο Γιάννης Μουζάλας από το Ελληνικό, όπου δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση κατά την επίσκεψή του.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ξεκαθάρισε πως «δεν θα δεχθούμε καμία παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους για να στηθούν χειραγωγημένα περιστατικά».

Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία απεργία πείνας και έκανε λόγο για ψευδής είδηση που αναπαράγεται στα ελληνικά ΜΜΕ, ενώ παραδέχθηκε πως έχουν γίνει λάθη από την ελληνική κυβέρνηση αλλά «οι ελλείψεις δεν δικαιολογούν παραβίαση του νόμου».

«Υπάρχει μια παράβαση των νόμων του ελληνικού κράτους και οι λεγόμενοι απεργοί απαγόρευσαν χθες την είσοδο των ανθρώπων που φέρνουν φαγητό στο κέντρο, οι οποίο μπήκαν από τη πίσω πόρτα και άφησαν το φαγητό. Είδατε να φωνάζουν ότι θέλουν γιατρούς και όταν ήρθαν να διακομίσουν ασθενείς τους έδιωξαν. Προσπαθούμε πάρα πολύ με τις δυνάμεις που έχουμε να απαλύνουμε ό,τι μπορούμε να απαλύνουμε» πρόσθεσε ο κ. Μουζάλας.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά για περιστατικό κατά το οποίο αστυνομικός φέρεται να χτύπησε προσφυγόπουλο σήμερα κατά την ένταση της επίσκεψής του, το διέψευσε, λέγοντας παράλληλα πως οι περισσότεροι δεν είδαν πως κάποιοι πήγαν να γρονθοκοπήσουν τον ίδιο. «Δεν θα ασκήσουμε βία και δεν θα δεχτούμε βία» τόνισε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top