Τσίπρας: Πήγα στο Παρίσι μετά τη Λισαβόνα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για δουλειές…!

Τι απάντησε ο πρωθυπουργός στις καταγγελίες του Άδωνη Γεωργιάδη

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μεγάρου Μάξιμου και του Άδωνη Γεωργιάδη.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, o αντιπρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να κατατεθεί επίσημα το σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από την αναχώρηση του από τη Λισαβόνα μέχρι την επιστροφή του στην Ελλάδα, αφήνοντας αιχμές για χρήση του συγκεκριμένου αεροπλάνου για λόγους αναψυχής, αμέσως μετά την σύνοδο του Νότου, στην οποία συμμετείχε ο πρωθυπουργός στην Πορτογαλική πρωτεύουσα στις 28 Ιανουαρίου.

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μαξίμου στις αιχμές Γεωργιάδη. Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα κάνουν λόγο για «αήθεις και ψευδείς πληροφορίες» και «κοινούς συκοφάντες», ενώ παραδέχονται πως ο πρωθυπουργός μαζί με την ελληνική αποστολή πριν επιστρέψουν στην Αθήνα έκαναν μια ολιγόωρη στάση στο Παρίσι, όχι όμως για αναψυχή αλλά για… δουλειές! Κυβερνητικοί κύκλοι επισημαίνουν άλλωστε πως το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού δεν του επιτρέπει να ξεκουραστεί.

«Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, μετά την Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε από την Παρασκευή 27.01 μέχρι και την Κυριακή 29.01 έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι για την οποία ήταν ενήμερη τόσο η Ελληνική Πρεσβεία όσο και Η Γαλλική Κυβέρνηση. Εκεί είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες. Επέστρεψε στην Αθήνα την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Την Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου το πρωί αναχώρησε από την Αθήνα για την Σερβία, ενώ την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής», ξεκαθαρίζουν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία ότι κατασκευάζει συγκρούσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης, διακινώντας ανυπόστατες ειδήσεις.

«Θα ήταν προτιμότερο όμως να σιωπούν αν θέλουν να αποφύγουν τον αυτοεξευτελισμό τους», λένε κυβερνητικοί κύκλοι, ζητώντας περισσότερο σεβασμό για τα παιδιά του Πρωθυπουργού

«Σε κάθε περίπτωση πάντως θα όφειλαν αν είχαν στοιχειώδη αυτοσεβασμό, να αφήνουν τα παιδιά του Πρωθυπουργού έξω από την πολιτική αντιπαράθεση. Η στάση τους είναι αρκούντως χυδαία και χωρίς να αναφέρονται σε αυτά» λένε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «σε επόμενη ανακοίνωση μας θα μπορούσαμε να τους ενημερώσουμε και για το καθημερινό διαιτολόγιο του Πρωθυπουργού αλλά και άλλων μελών της Κυβέρνησης».

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

«Τώρα που παραδέχονται ότι πήγε στο Παρίσι (χωρίς να το έχει ανακοινώσει) αναμένω την λίστα των επιβαινόντων», έγραψε στο twitter ο κύριος Γεωργιάδης και πρόσθεσε «Καλά αφού έκανε τέτοια συνάντηση για μεγάλη μάλιστα επένδυση στην Ελλάδα, γιατί την κράτησε κρυφή;...Πόσο ψεύτης!;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top