Μακρή: Οι ΜΚΟ πήραν 700 εκατ. για να ΜΗΝ βλέπουμε αυτές τις εικόνες στη Μόρια και έγιναν "Λούηδες"!

Η δημοσιογράφος σχολίασε επίσης ότι στο νησί έχει μείνει ο στρατός, η αστυνομία και η Ύπατη Αρμοστεία

«Ντροπιαστικές» χαρακτήρισε τις εικόνες στη Μόρια, η Κάτια Μακρή, σχολιάζοντάς τες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα. Η ίδια πρόσθεσε ότι οι εικόνες αυτές κάνουν το γύρο του κόσμου, διασύροντας την Ελλάδα διεθνώς, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν θαμμένοι στο χιόνι.

«Οι πρώτοι οι οποίοι έχουν γίνει “Λούηδες” είναι οι ΜΚΟ. Οι πολύ δραστήριες ΜΚΟ που το προηγούμενο χρονικό διάστημα πήραν 700 εκατομμύρια και τα διαχειρίζονται, ακριβώς για να μη βλέπουμε αυτές τις εικόνες. Οι άνθρωποι των ΜΚΟ είπαν: έχει πάρα πολύ χιόνι εδώ πέρα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να διαβιούμε υπό αυτές τις συνθήκες και οι περισσότεροι εξ’αυτών “την έκαναν πρώτοι”».

Η κ.Μακρή επισήμανε ότι είναι πιστοποιημένες ΜΚΟ αλλά «ψάξε βρες ποιος έκανε αυτές τις πιστοποιήσεις», με τη Μάρα Ζαχαρέα να τονίζει ότι και η Κομισιόν θα έπρεπε να προσέχει που δίνει τα λεφτά της.

Η δημοσιογράφος σχολίασε επίσης ότι στο νησί έχει μείνει ο στρατός, η αστυνομία και η Ύπτατη Αρμοστεία, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν που θα πάνε τους πρόσφυγες, μετά από τρεις μέρες χιονόπτωσης.

«Γιατί δεν τα κάνανε νωρίτερα; Γιατί πίσω από την πλάτη των ανθρώπων αυτών παιζόταν ένα τεράστιο παιχνίδι» τόνισε επίσης η Κάτια Μακρή, σημειώνοντας ότι ο κ.Μουζάλας κατηγορεί τους ξενοδόχους ότι μέχρι σήμερα αρνούνταν να ανοίξουν τα ξενοδοχεία και τις τοπικές δημοτικές αρχές που δεν του έδιναν το πράσινο φως να φτιάξει ξύλινους οικίσκους με θέρμανση. Από τη μεριά τους οι ξενοδόχοι κατηγορούν τον υπουργό ότι τους έχει δώσει υποσχέσεις για αποσυμφόρηση των νησιών, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα!.

«Πρόκειται για πινγκ πονγκ ευθυνών στις πλάτες αυτών των ανθρώπων, αλλά και στην πλάτη της χώρας» ανέφερε η Κάτια Μακρή, μιλώντας παράλληλα για «απόλυτη διαχειριστική ανικανότητα που δεν δικαιολογείται από τίποτα».

«700 εκατομμύρια έχουν δοθεί σε αυτές τις περίφημες ΜΚΟ, που κάποια στιγμή πρέπει να δούμε τι είναι και τι δουλειά κάνουν, γιατί εμείς βλέπουμε το αποτέλεσμα, κι άλλα 300-400 εκατομμύρια έχουν δοθεί στην κυβέρνηση ή για την ακρίβεια θα δίνονταν, αν μπορούσε να τα διαχειριστεί. Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει υποβάλλει ούτε ένα πρόγραμμα ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μην είναι στις σκηνές, αλλά να είναι ήδη σε αυτούς τους οικίσκους» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top