Το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα! Φυτεύει ελιές και δίνει δώρα σε παιδιά με σύνδρομο Down

Τρυφερά ΒΙΝΤΕΟ από το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας. Το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down στην Καλαμαριά, όπως είχε δεσμευτεί λίγες ημέρες πριν, όταν τα συγκεκριμένα παιδιά του είχαν ψάλλει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Ο κύριος Τσίπρας δεν πήγε με άδεια χέρια, αντιθέτως δώρισε στα παιδιά έναν προτζέκτορα!

Τα παιδιά με μεγάλη χαρά άνοιξαν το δώρο τους και στη συνέχεια πρόσφεραν και αυτά με τη σειρά τους ένα καλαθάκι με προϊόντα που έχουν φτιάξει τα ίδια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr, ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ που θα γίνει την Κυριακή και γενικότερα τα αθλητικά νέα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ.Τσίπρας συζητούσε με τον Δημήτρη, ένα από τα παιδιά που του είχαν πει τα κάλαντα. Μετά τη συζήτηση ο πρωθυπουργός είπε: «Μη ξεχνάτε παιδιά, ΠΑΟΚ έ;». Και τότε άρχισε το πανηγύρι από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη και τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη.

«Ξέρεις οι Αρειανοί δεν θέλουν να σε βλέπουν μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα», είπε στον κ. Τσίπρα, ο κ.Τριανταφυλλίδης με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Ναι, άκουσα ότι ο Τσίπρας (σ.σ. Ο ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας Ανδρέας Τσίπρας) τους έβαλε δύο γκολ».

Πριν αποχωρήσει από τον  Σύλλογο, ο κύριος Τσίπρας... φύτεψε μια ελιά με τα παιδιά . Ο κ.Τσίπρας τόνισε πως την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το Σύλλογο ελπίζει η ελιά να έχει μεγαλώσει.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, ανέφερε πως τα παιδιά με σύνδρομο Down χρειάζονται την στήριξη της πολιτείας.

«Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται εάν δεν υπάρχει πολιτική βούληση και πράγματα που δεν γίνονται λόγω των συνθηκών που βρίσκεται η χώρα σήμερα. Αυτά, λοιπόν, που γίνονται θα σας υποσχεθώ τόσο, εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, ότι θα είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε ό,τι μπορεί να γίνει», είπε.

«Κατεβάζουμε νόμο - πλαίσιο για τα άτομα με αναπηρία, που θα αφορά όλους τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα», τονισε.

«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να είμαστε δίπλα σας και θα το κάνουμε, αν και το περιβάλλον σήμερα είναι δυσμενές», επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top