Πολάκης: Δεν θα λιώσουν τα κόκκαλά μας από τις ευχές για το καλό που κάνουμε στην Υγεία!

Νέα επίθεση στη Δικαιοσύνη από το βήμα της Βουλής!

Πολάκης: Δεν θα λιώσουν τα κόκκαλά μας από τις ευχές για το καλό που κάνουμε στην Υγεία!

«Θα παραφράσω μία γνωστή φράση: ποτέ τόσο λίγοι που έκαναν τόσο κακό δεν πέταξαν τόσο πολύ λάσπη θεωρώντας πως ο λαός έπαθε άνοια» υποστήριξε με το γνωστό του ύφος  ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατά την ομιλία του την Πέμπτη επί της συζήτησης του Προϋπολογισμού στη Βουλή.    

«Γιατί φέτος τα νοσοκομεία για πρώτη φορά δεν θα βάλουν χρέος. Αν το κάνατε εσείς αυτό θα βάραγαν καμπάνες τα κανάλια. Εκτός από το ότι αυξήσαμε τον προϋπολογισμό, φέτος για πρώτη φορά ο ΕΟΠΥΥ θα δώσει 573 εκ. ευρώ  στον δημόσιο τομέα της υγείας. Δεν έγινε ούτε με παχιές αγελάδες και μίζες με φορτηγά» ανέφερε απευθυνόμενος σε κόμματα της αντιπολίτευσης.  

Ο ίδιος πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές για μία ακόμη φορά για τη Δικαιοσύνη: «Χτυπήσαμε αποστήματα με όνομα ΚΕΕΛΠΝΟ και ιδιωτικά  εργολαβικά  συνεργεία. Δεν είναι τυχαίο ότι δύο  αποφάσεις ΣτΕ αφορούσαν κανάλια και διεύθυνση ΚΕΕΛΠΝΟ».

Υποστήριξε, τέλος, ότι «ξημερώνει άλλη μέρα για σύστημα υγείας το 2017» και ότι μαζί με την παρέμβαση για τους ανασφάλιστους, «αν μας πιάσουν οι ευχές σε μηνύματα, δεν θα λιώσουν τα κόκαλά μας»! 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top