Ένταση στη Βουλή: Επεισοδιακή ψηφοφορία για την αναδιάρθρωση της ΕΛ. ΑΣ

Χαμός στο Κοινοβούλιο με καταγγελίες για λαθροθηρία

Ένταση στη Βουλή: Επεισοδιακή ψηφοφορία για την αναδιάρθρωση της ΕΛ. ΑΣ

​Άναψαν τα αίματα το βράδυ της Πέμπτης στην Βουλή, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του άρθρου 30 για την αναδιάρθρωση της ΕΛ. ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προεδρεύων της διαδικασίας Χ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι το άρθρο υπερψηφίζεται κατά πλειοψηφία, προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που φώναζαν ότι δεν έχουν υπερψηφίσει το συγκεκριμένο άρθρο.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι το άρθρο υπερψήφισαν 126 βουλευτές και καταψήφισαν 125 βουλευτές που προέρχονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τους ΑΝ. Ελ και το ΚΚΕ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ. ΕΛ κατέθεσαν μέχρι και έγγραφη ένταση κατά του κ. Μαρκογιαννάκη, την οποία ο ίδιος απέρριψε, ενώ με κοινή τους δήλωση οι κ.κ. Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, Τσουκαλάς και Μαριάς κατήγγειλαν για νοθεία τον κ. Μαρκογιαννάκη και για εκτροπή.

Να υπενθυμίσουμε ότι το άρθρο 30 αφορά στην συγκρότηση Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων και είχε προκαλέσει αντιδράσεις (ειδικά για την έδρα της Κρήτης αν θα είναι στο Ηράκλειο ή στα Χανιά όπως προβλέπει το νομοσχέδιο).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top