Μαρινάκης για Σκρέκα: Δε θα καταργήσουμε τις προσφορές 1+1 σε σούπερ μάρκετ

Τι δήλωσε για την αντίδραση της… συζύγου του αν γινόταν κάτι τέτοιο 

«Πάγο» φαίνεται ότι βάζει η κυβέρνηση στην πρόθεση του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα να μπει τέλος στις προσφορές 1+1 στα προϊόντα, επειδή όπως δήλωσε έχει σαν αποτέλεσμα να στοκάρουν οι καταναλωτές προϊόντα που δε χρειάζονται.   

Σκρέκας: 770 προϊόντα στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απάντησε σήμερα στο briefing για το αν θα μπει φρένο στις προσφορές 1+1 στα σούπερ μάρκετ,  παραπέμποντας χαριτολογώντας στην έντονη αντίδραση της συζύγου του:  «Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε το 1+1 είναι πολύ πρακτικά. Δε θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο- που δεν πρόκειται να γίνει- τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι».

Ο κυβερνητικός  εκπρόσωπος ανέφερε ακόμα ότι ένα πράγμα είναι το θέμα του 1+1 και ένα άλλο ο έλεγχος των υπηρεσιών για το εάν αυτές είναι πραγματικές προσφορές ή τα προϊόντα έχουν αυξήσει τις τιμές τους, πριν μπουν στην προσφορά.

«Έφοδος» Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ

Τι δήλωνε ο Κώστας Σκρέκας για τις προσφορές

«Εμείς θέλουμε ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές τις προωθητικές εκπτώσεις να περάσουν στη μόνιμη τιμή του, όχι στην προσφορά» δήλωσε πρόσφατα ο κ. Σκρέκας. Όπως είπε θα προτιμούσε αντί να έχει μία προωθητική ενέργεια 1+1 για μία βδομάδα τον μήνα και να πετύχει μόνο εκείνη τη βδομάδα για να πάρει σε προσφορά, να υπάρχει μία μόνιμα χαμηλή τιμή στα προϊόντα.

Έρευνα: Πόσα χρήματα κερδίζουμε από τις προσφορές των σούπερ μάρκετ

«Αυτό λέγεται every day low price στο εξωτερικό και θέλουμε να το εφαρμόσουμε στην Ελλάδα, μέσω μίας νέα μεταρρύθμισης που θα έρθει από το υπουργείο Ανάπτυξης» διευκρίνισε.

Η πρόθεσή του ήταν η ρύθμιση να εφαρμοστεί το πρώτο τρίμηνο του 2024 έτσι ώστε «να μπει ένα φρένο στις εκατοντάδες προωθητικές εκπτώσεις στα σούπερ μάρκετ που έχουν ως αποτέλεσμα να μπερδεύουν τον καταναλωτή» ανέφερε, αλλά όπως φαίνεται  δεν πρόκειται να υλοποιηθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top