Μύκονος: Πρόστιμα «μαμούθ» σε beach bars που ξεπερνούν τα 33 εκατομμύρια!

Άνευ προηγουμένου οι αυθαιρεσίες στο «νησί των ανέμων»

Πρόστιμα που φτάνουν ακόμα και τα 22 εκατομμύρια ευρώ επέβαλαν οι επιθεωρητές Δόμησης του υπουργείου Περιβάλλοντος στη Μύκονο. Οι αυθαιρεσίες που εντόπισαν ήταν άνευ προηγουμένου. 

Πάρτι φοροδιαφυγής στη Μύκονο - Αγγίζει το 1 εκατομμύριο!

Οι παραβάσεις και οι αυθαίρετη δόμηση στη Μύκονο βασιλεύουν. Οι επιθεωρητές Περιβάλλοντος, μετά από εκτεταμένους ελέγχους και αυτοψίες που πραγματοποίησαν το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου στο νησί, εντόπισαν αυθαίρετες κατασκευές  σε γνωστό beach bar στην παραλία Ψαρρού. 

Ενέργησαν άμεσα, καθώς θυροκόλλησαν πρωτόκολλο κατεδάφισης για σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαίρετα κτίσματα με τις επιφάνειες δόμησης  να φτάνουν τα 500 τετραγωνικά μέτρα. 

Ο «πέλεκυς», όμως, είναι βαρύς και για άλλο γνωστό μπαρ της Μυκόνου, στην παραλία του Πάνορμου, όπως ανέδειξε το Star με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ ανέδειξαν το προηγούμενο διάστημα. 

Εκεί, οι «ράμπο» του υπουργείο Περιβάλλοντος και υποδομών εντόπισαν αυθαίρετη κατασκευή.  Επέβαλαν το πρόστιμο μαμούθ των 22 εκ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης το διατηρήσει, θα πληρώνει  11 εκ. ευρώ τον χρόνο. 

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και σε άλλο γνωστό beach bar στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου, όπου και εκεί διαπιστώθηκαν πολεοδομικές παραβάσεις, όπως επίσης εντοπίστηκαν αυθαίρετες κατασκευές και σε ξενοδοχεία. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top