Έκλεισε η τιμή του μπακαλιάρου για την 25η Μαρτίου – Ξεκινά κάτω από 5 ευρώ

Στη Βαρβάκειο ο Άδωνις: Ανακοίνωσε συμφωνία για συγκράτηση τιμής

Συμφωνία για συγκράτηση της τιμής του μπακαλιάρου στη Βαρβάκειο σε επίπεδα χαμηλότερα από πέρυσι, ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βαρβακείου - Κεντρικής Ιχθυαγοράς Αθηνών Βασίλη Σίμο, ενόψει της 25ης Μαρτίου, και σημείωσε πως η τιμή είναι 50 με 80 λεπτά φθηνότερη από πέρυσι.

Σημαντικές μειώσεις στα τιμολόγια ρεύματος για Απρίλιο – Οι νέες τιμές

«Έχουμε καταλήξει στο πιο οικονομικό κομμάτι του που είναι στα 4,98 ευρώ/κιλό, ποιότητας pollock, που είναι ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος. Είναι μία πάρα πολύ καλή τιμή, καθώς όλα έχουν πάρει την άνοδο και μπορέσαμε και τον κρατήσαμε πάρα-πάρα πολύ χαμηλά. Είμαστε γύρω στα 50 με 80 λεπτά κάτω από πέρσι και είμαστε και γύρω στα 80 λεπτά με 1 ευρώ κάτω από την καλύτερη προφορά, όπως κάναμε έρευνα αγοράς στις μεγάλες αλυσίδες των μάρκετ», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Από 4,98 ευρώ το κιλό θα ξεκινά ο μπακαλιάρος στη Βαρβάκειο Αγορά ενόψει της 25ης Μαρτίου

Από 4,98 ευρώ το κιλό θα ξεκινά ο μπακαλιάρος στη Βαρβάκειο Αγορά ενόψει της 25ης Μαρτίου

Market Pass: 3 στους 4 προτίμησαν «ζεστό» χρήμα στους λογαριασμούς

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως ο μπακαλιάρος φέτος φαίνεται να έχει μία έλλειψη και αυτό έχει οδηγήσει τις τιμές λίγο παραπάνω από πέρυσι.

Σταυρούλα Πολάκη: Η κούκλα κόρη του Παύλου Πολάκη είναι το στήριγμά του

«Το γεγονός ότι καταφέραμε με τη Βαρβάκειο να κάνουμε προσφορά μπακαλιάρου σε χαμηλότερη τιμή από πέρσι είναι μεγάλη επιτυχία και θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την ιχθυαγορά γι' αυτό. Πιστεύω ότι όπως λειτούργησε η ιχθυαγορά ως δείκτης τιμών για όλους τους υπόλοιπους, το ίδιο θα γίνει και τώρα», τόνισε.

«Καρφιά» Γεωργιάδη για δημοφιλείς υπουργούς: Αν είναι να εξαφανίζονται…

«Αν είναι παστός μπακαλιάρος εκεί η τιμή ανεβαίνει και μπορεί να φτάσει και τα 20 ευρώ ενδεχομένως. Είναι θέμα ποιότητας και ποικιλίας που μπορεί να βρει κάποιος», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top