«Καρφιά» Γεωργιάδη για δημοφιλείς υπουργούς: Αν είναι να εξαφανίζονται…

«Το διακύβευμα της νέας τετραετίας να φτιάξουμε το “κακό κράτος”»

Αιχμές κατά δημοφιλών υπουργών της κυβέρνησης που «την κρίσιμη ώρα εξαφανίζονται» άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο σε μια παράταξη. Γιατί είναι χρήσιμο; Γιατί σε μια κρίσιμη ώρα, που τα πράγματα μπορεί να έχουν πάει και στραβά, σε μια δύσκολη στιγμή, αυτοί οι υπουργοί βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα. Την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον Σκάι.

Μητσοτάκης: Στα 780 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός

Συνεχίζοντας, είπε με νόημα: «Αν την κρίσιμη ώρα - μιλάω γενικά για τις ομάδες - τα δημοφιλή πρόσωπα εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό μπορεί να μην είναι χρήσιμο για την ομάδα και μπορεί να μην τους αξίζει η δημοφιλία»».

«Ο αρχηγός της ομάδας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι η επιλογή του για να αλλάξει τα πράγματα είναι ο Μητσοτάκης», υπογράμμισε.

Δημοσκοπήσεις μετά τα Τέμπη: Μειώθηκε η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

«Το διακύβευμα της νέας τετραετίας να φτιάξουμε το “κακό κράτος”»

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «είναι πραγματική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να διορθώσει αυτό το “κακό κράτος”».

Σκέρτσος στο Star: Πότε και πώς θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία εκλογών

«Αυτοί που λένε “γιατί δεν το έκανε”, δεν έχουν πετύχει όσα έχει πετύχει ο Μητσοτάκης αυτά τα τέσσερα χρόνια. Άρα, μην καταστρέφουμε και μην λιθοβολούμε μία μεγάλη προσπάθεια τεσσάρων ετών γιατί δεν προλάβαμε να αλλάξουμε ένα πράγμα», τόνισε.

Μετά το Πάσχα οι εκλογές – Τι είπε ο Μητσοτάκης στους υπουργούς

«Πιστεύω ότι το διακύβευμα των εκλογών και της νέας τετραετίας του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να είναι ότι έχει έρθει η ώρα, όπως φτιάξαμε το ψηφιακό κράτος, όπως φέραμε τόσες πολλές ξένες επενδύσεις, όπως αντιστρέψαμε το οικονομικό κλίμα, όπως αλλάξαμε τη διεθνή εικόνα της χώρας, να πάμε και να συγκρουστούμε με αυτό το τελευταίο κομμάτι της παλιάς Ελλάδας που κρατάει την Ελλάδα πίσω. Αυτό θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», κατέληξε.

Τι είπε για τον Κώστα Καραμανλή

Ερωτηθείς για τον παραιτηθέντα υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή είπε ότι «πήρε την απόφαση να παραιτηθεί σε πρώτο χρόνο, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο, δεν ξέρω πολλούς που θα το έκαναν, και πήρε πάνω του ευθύνες παραπάνω από ό,τι του αναλογούσαν, διότι τελικά την πράξη ευθύνης του Καραμανλή την πουλήσαν στην κοινωνία ως ενοχή».

Καραμανλής: Η πατρίδα βιώνει εθνική τραγωδία – Όλα θα ερευνηθούν

«Ο Καραμανλής δεν ευθύνεται για το δυστύχημα. Η πολιτική ευθύνη είναι γενική έννοια, την ανέλαβε και με γενναιότητα, αλλά δεν ευθύνεται για το λάθος του σταθμάρχη. Ο κανιβαλισμός που ακολούθησε θα λειτουργήσει αρνητικά στο μέλλον, κανένας πολιτικός δε θα θέλει να παραιτηθεί», υποστήριξε.

Για την υποψηφιότητα του κ. Καραμανλή σχολίασε πως «δεν υπάρχει ζήτημα να μην είναι υποψήφιος, είναι βουλευτής Σερρών, θα το αποφασίσουν οι ψηφοφόροι των Σερρών αν θα ξαναπάει στη Βουλή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top