Ακρίβεια: Ποδαρικό με αυξήσεις - «φωτιά» θα κάνει το 2023  

Νέοι τιμοκατάλογοι με αυξημένες τιμές κατά 10%   

Ποδαρικό με νέες αυξήσεις στα τρόφιμα φαίνεται πως θα κάνουν τα νοικοκυριά το 2023, καθώς τα σούπερ μάρκετ παραλαμβάνουν νέους, «φουσκωμένους» τιμοκαταλόγους από τους προμηθευτές τους σχεδόν σε όλα τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. 

Αποκάλυψη Star: Νέο πακέτο στήριξης 500 εκατ. ευρώ για την ακρίβεια

Νέοι τιμοκατάλογοι με αυξήσεις 10% φερνουν κυμα ανατιμησεων 

«Κυνηγάμε όλοι τις προσφορές…Τι να κάνουμε; Οι προσφορές καλές είναι. Τουλάχιστον εκεί δεν έχουμε παράπονο»  δηλώνουν χαρακτηριστικά καταναλωτές στο ρεπορτάζ της Μαρίας Παππά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, που επισημαίνουν ότι έχουν περικόψει τον αριθμό των ποσοτήτων που αγοράζουν.   

Τα αναψυκτικά και τα κρασιά είναι τα πρώτα προϊόντα που κόβουν οι καταναλωτές από τις αγορές τους προκειμένου να μειώσουν τον λογαριασμό. 

Οι νέοι τιμοκατάλογοι περιλαμβάνουν αυξήσεις στα πουλερικά, το μοσχάρι, τα αυγά, τη φέτα αλλά και σχεδόν όλους τους κωδικούς.

Καλάθι νοικοκυριού: Από 14 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο καλάθι

Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές στα ράφια – «Σαφάρι» για προσφορές 

«Νέες αυξήσεις έχουμε...Όχι μόνο από τις πολυεθνικές. Από όλες τις εταιρίες. Όταν ανεβαίνει το κόστος μεταφοράς, το κόστος παραγωγής, όλα θα ανέβουν…Αλλά αν δεν επιδοτήσουν το κόστος μεταφοράς, το κόστος παραγωγής, δεν πρόκειται να υπάρξει λύση στο πρόβλημα» δηλώνει ο ιδιοκτήτης συνοικιακού σούπερ μάρκετ Κώστας Νιάφας.   

Τιμές τροφίμων: «Τρέχει» ο πληθωρισμός – Συνεχείς οι αυξήσεις

Εκτός από τις τιμές και οι προσφορές βρίσκονται υπό πίεση. Συνεχώς μειώνονται σε κωδικούς που φεύγουν γρήγορα όπως τα καθαριστικά είδη, τα είδη προσωπικής υγιεινής αλλά και τα τρόφιμα. 

Έρχεται το καλάθι των παιχνιδιών 

Πέρα από το καλάθι για το εορταστικό τραπέζι, στις 14 Δεκεμβρίου έρχεται και ο…σάκος του Αϊ Βασίλη, δηλαδή των «καλάθι των παιχνιδιών», από τις αλυσίδες καταστημάτων των συγκεκριμένων ειδών. Θα περιλαμβάνει προσχολικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, παιχνίδια ρόλων, μίμησης και προϊόντα από όλες τις βασικές κατηγορίες. όπως συμφωνήθηκε σήμερα στη σύσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων αλυσίδων. 

Και «καλάθι των παιχνιδιών» ενόψει Χριστουγέννων από αλυσίδες καταστημάτων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top