Καλάθι νοικοκυριού: Από 14 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο καλάθι

Τι θα περιλαμβάνει το εορταστικό καλάθι

Χριστουγεννιάτικο θα είναι το «καλάθι του νοικοκυριού» από τις 14 Δεκεμβρίου / Βίντεο: ΕΡΤ

Από τις 14 Δεκεμβρίου θα τεθεί σε ισχύ το εορταστικό «καλάθι του νοικοκυριού», για τις αγορές των νοικοκυριών για τις γιορτές.

Το Χριστουγεννιάτικο καλάθι θα περιλαμβάνει και νέες κατηγορίες προϊόντων, ενόψει του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

Καλάθι του νοικοκυριού: Τα νέα προϊόντα που μπαίνουν από σήμερα

«Αυτό που επεξεργαζόμαστε, σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ, είναι μια αύξηση των κωδικών κρέατος, όπως και κάποια παραδοσιακά γλυκίσματα. Συζητείται, παραδείγματος χάριν, να περιέχει χριστουγεννιάτικα τσουρέκια και βασιλόπιτες», τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Γ.Γ. του υπουργείου Ανάπτυξης, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

Αλλαγές στο καλάθι του νοικοκυριού – Ποια προϊόντα προστίθενται

Όπως τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος το μεγαλύτερο επίτευγμα που έχει πετύχει το «καλάθι του νοικοκυριού» είναι ότι σε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων πλέον οι τιμές είναι σταθερές, εδώ και περίπου πέντε εβδομάδες.

Food Pass: Έρχεται voucher για τρόφιμα από το νέο έτος

Το Χριστουγεννιάτικο «καλάθι του νοικοκυριού» θα περιλαμβάνει και νέες κατηγορίες προϊόντων, ενόψει του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού

Το Χριστουγεννιάτικο «καλάθι του νοικοκυριού» θα περιλαμβάνει και νέες κατηγορίες προϊόντων, ενόψει του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, εντάχθηκαν στο «καλάθι του νοικοκυριού» νέα προϊόντα, όπως αυτά για τους διαβητικούς, ενώ διευρύνονται και υπάρχουσες κατηγορίες στην κατεύθυνση της κάλυψης περισσότερων αναγκών για τους καταναλωτές.

Πώς θα κάνετε ανακαίνιση και θα κερδίσετε έκπτωση φόρου έως 6.400 ευρώ

Σύμφωνα με τον ίδιο, με τα αποτελέσματα και της 5ης εβδομάδας του «καλαθιού, »«φαίνεται ότι ακόμη και τώρα έχουμε επιπλέον μειώσεις τιμών στα προϊόντα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και πολύ μεγαλύτερες μειώσεις σε σχέση με την αρχή του προγράμματος».

 

«Πικρό» φέτος το ελαιόλαδο: Αγγίζει τα 6 ευρώ το κιλό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top