Συντάξεις: Δωρεάν οι υπηρεσίες πιστοποιημένων ιδιωτών σε πολίτες

Η διαδικασία για έκδοση σύνταξης από δικηγόρους και λογιστές

Η γάγγραινα της γραφειοκρατίας ταλαιπωρεί καθημερινά χιλιάδες ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ, που παλεύουν για να βγάλουν τη σύνταξή τους. Η κυβέρνηση επιχειρεί να κόψει αυτόν τον γόρδιο δεσμό βάζοντας στο πλευρό του πολίτη ιδιώτες δικηγόρους και λογιστές.

Η ανακοίνωση ΕΦΚΑ για συντάξεις από πιστοποιημένους λογιστές - δικηγόρους  

Όπως μετέδωσε ο Αντώνης  Αντωνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έπιασαν ήδη δουλειά οι 179 πιστοποιημένοι δικηγόροι και λογιστές, που θα βοηθούν  τους πολίτες προκειμένου να πάρουν πιο γρήγορα αυτό που τους αναλογεί από τους κόπους μιας ζωής, τη σύνταξη τους! Χθες, 450 πολίτες κατέθεσαν αίτηση για σύνταξη. Από αυτούς οι 20 προτίμησαν τους ιδιώτες για να αναλάβουν την υπόθεση τους. 

ΣτΕ: Στα 10 χρόνια παραγράφονται οι οφειλές στον ΕΦΚΑ και όχι στα 20!

Η διαδικασία 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπαίνεις μέσα στο ειδικό μητρώο, επιλέγεις τον δικηγόρο ή τον λογιστή που θέλεις και μετά κανονίζεις το ραντεβού για να παραδώσεις τα σχετικά έγγραφα και να ξεκινήσει η διαδικασία. Η υπηρεσία αυτή είναι εντελώς δωρεάν για τους πολίτες  και αφορά νέες αιτήσεις ασφαλισμένων  μόνο για τα πρώην ταμεία του ΙΚΑ, ΟΓΑ και ΟΑΕΕ, δηλαδή του 75 % των υποθέσεων.

Σε αναμονή ακόμη από το 2016 χιλιάδες ασφαλισμένοι για τη σύνταξη!   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top