Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Πώς ξεκίνησαν 

Εντυπωσιακά ποσοστά «κουρέματος» των τιμών λόγω πανδημίας

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν με τους καταστηματάρχες να «κουρεύουν» τις τιμές ως και 70% στο stock της πανδημίας και τους καταναλωτές να κάνουν... «σαφάρι», αναζητώντας τις ευκαιρίες. Μπαίνοντας πάντως στην τελική ευθεία για την εορταστική αγορά οι ελλείψεις σε εισαγόμενα προϊόντα είναι αισθητές. 

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Ξεκινούν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου για 15 μέρες

Οι εκπτώσεις ξεκινούν συγκεκριμένα από 20% για τα δερμάτινα μπουφάν, 25 μέχρι 50% για τα πανωφόρια και 30% για τα παπούτσια. Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι μαύρα αθλητικά που πωλούνταν 115 ευρώ σήμερα πωλείται 92 ευρώ. Παρόμοιο σχέδιο σε άλλο χρώμα από 109 σε 87 ευρώ. 

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις επιχειρούν να τονώσουν τα ταμία των επιχειρήσεων και να αδειάσουν τα ράφια από το στοκ. 

 «Οι προσδοκίες είναι πάρα πολλές από τους επιχειρηματίες.Το αδιάθετο εμπόρευμα στην αγορά σήμερα είναι πάρα πολύ και γι' αυτό θα δούμε και πολύ μεγάλες εκπτώσεις» δηλώνει ο Μάκης Σαββίδης, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών στο ρεπορτάζ της Μαρίας Παππά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

 

Eλλείψεις σε ηλεκτρονικά είδη και εισαγόμενα ρούχα

Η πανδημία εξακολουθεί, πάντως, να σκιάζει την ομαλή λειτουργία της αγοράς. Όπως δηλώνει η Άννα Κοτσαμπασάκη που διατηρεί κατάστημα με γυναικεία είδη στο Σύνταγμα άργησε να παραλάβει για τη νέα σεζόν, αφού τα υφάσματα για την για την παρασκευή των ρούχων είχαν μπλοκαριστεί στην Κίνα. Αποτέλεσμα; Αυξήσεις στις τιμές.  

«Καμπανάκι» για ελλείψεις προϊόντων τα Χριστούγεννα

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για το λιανεμπόριο είναι η Black Friday στις 26 Νοεμβρίου, οπότε θα φανεί αν τα αποθέματα ηλεκτρονικών ειδών, θα μπορέσουν να καλύψουν την εκρηκτική ζήτηση...
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top