Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Ξεκινούν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου για 15 μέρες

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα

Ξεκινά από αύριο Δευτέρα 1η Νοεμβρίου το δεκαπενθήμερο των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων, όπως αναφέρουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης. 

Θα διαρκέσουν έως και την 15η Νοεμβρίου 2021 και τα καταστήματα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου μπορούν να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο, από τις 11:00 έως τις 18:00.

«Καμπανάκι» για ελλείψεις προϊόντων τα Χριστούγεννα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του υπενθυμίζει πως κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης. 

Με την ευκαιρία της έναρξης των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, απευθυνόμενος στους καταναλωτές δηλώνει ότι όλες οι εμπορικές αγορές της Αθήνας παραμένουν ασφαλείς, τα καταστήματα με πραγματικό αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να τηρούν ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας και καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν όσο μπορούν την αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις μειωμένες τιμές των προς διάθεση προϊόντων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top