Επεκτείνεται το πρόγραμμα «Συν-Εργασία» - Οι νέοι δικαιούχοι

Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Εργαζόμενοι Ξενοδοχείο

Tην επέκταση του προγράμματος «Συν-Εργασία» και τη δυνατότητα ένταξης από την 1η Ιουλίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου και στο μόνιμο προσωπικό, πέραν των εποχικά απασχολούμενων, στα ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία και τα πρακτορεία ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σήμερα είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι το πρόγραμμα «Συν-Εργασία», μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, μπορεί να επεκταθεί και στο μόνιμο προσωπικό, πέραν των εποχικά απασχολούμενων: στα ξενοδοχεία, στα ταξιδιωτικά γραφεία, στα πρακτορεία. Είναι μία πρόσθετη υποστήριξη και ένα δοκιμασμένο πρόγραμμα το οποίο στήριξε την απασχόληση με τρόπο ουσιαστικό» ανέφερε ο πρωθυπουργός, από το βήμα της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του ΣΕΤΕ, στο Ζάππειο.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό, σημειώνοντας πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια να πειστούν όσοι είναι ακόμη καχύποπτοι, εμώ κάλεσε τους εργοδότες και τους εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδα, «να αξιοποιήσουν αυτό το δώρο της επιστήμης, να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται».

Μητσοτάκης για εμβολιασμό: Θα φτάσουμε στο 50 - 55% αλλά αυτό δε φτάνει

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος σημείωσε πως μπροστά μας έχουμε ένα ακόμα δύσκολο και απαιτητικό καλοκαίρι.

Εκτίμησε, πάντως, ότι το β΄ εξάμηνο της χρονιάς μπορεί να αποδειχθεί ανέλπιστα θετικό για τον ελληνικό τουρισμό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top