Ψώνια χωρίς sms και ραντεβού: Πώς πήγε η πρώτη μέρα 

Εστίαση: «Ανάσα» το μεγαλύτερο ωράριο – Γκρίνια για τη μουσική

«Ελευθερία» για τους καταναλωτές στα καταστήματα μετά από αρκετούς μήνες σήμερα, καθώς βγήκαν για ψώνια χωρίς να χρειάζεται να κλείσουν ραντεβού και να στείλουν μήνυμα.

Τι ανοίγει και πότε καταργούνται τα SMS στα καταστήματα    

Οι περιορισμοί για τον αριθμό των ατόμων εξακολουθούν να ισχύουν, αλλά οι καταναλωτές και οι καταστηματάρχες δεν έκρυβαν όμως την ικανοποίησή τους. Η κυρία Μαίρη, η οποία διατηρεί κατάστημα στο κέντρο με τσάντες και είδη δώρων επιβεβαιώνει στο ρεπορτάζ της Μαρίας Παππά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι το κλίμα αρχίζει να αλλάζει. 

Μάλιστα υπήρξε και καταναλωτής που δήλωσε ότι έστειλε και σήμερα sms καθώς μετά από τόσους μήνες… συνήθειας δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι σήμερα σταμάτησε το μέτρο!
 
Την πρώτη  ημέρα με ψώνια με μόνα μέτρα τη μάσκα, τον περιορισμό των αποστάσεων  μεταξύ των πελατών και τον αριθμού ατόμων στα καταστήματα, οι περισσότεροι καταναλωτές δήλωσαν ότι αγόρασαν καλοκαιρινά ρούχα, καλλυντικά και μαγιό.  

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗN ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 

Τα εμπορικά καταστήματα μάλιστα θα ανοίξουν και αυτή και την επόμενη Κυριακή προκειμένου οι καταναλωτές  να ψωνίσουν χωρίς τον περιορισμό των ραντεβού, Μια απόφαση πάντως που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους μικρούς επιχειρηματίες.

Καταστήματα: Ποια θα είναι ανοικτά τις Κυριακές 16/5 και 23/5 

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Χαρήκαμε που ανοίξαμε χωρίς sms. Βέβαια πάλι θα έχουμε λίγα άτομα μέσα στο κατάστημα. Αλλά όλα είναι πολύ καλύτερα» τόνισε εργαζόμενη σε κατάστημα στο Star.    

ΕΣΤΙΑΣΗ: «ΑΝΑΣΑ» ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΩΡΑΡΙΟ - ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ 

Το ωράριο των μετακινήσεων επεκτείνεται μέχρι τις 12:30 το βράδυ και η εστίαση από αύριο θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 12. Τον Ιούνιο αναμένεται να ανοίξουν και οι εσωτερικοί χώροι που σήμερα μοιάζουν με αποθήκες. 

Άνοιγμα δραστηριοτήτων: Όλες οι τελικές  ημερομηνίες – Πότε και τι ανοίγει 

Η επέκταση του ωραρίου δίνει μια ανάσα αλλά η γκρίνια για την έλλειψη μουσικής εξακολουθεί να υπάρχει.

«Θα πραγματοποιούμε συνεχώς ελέγχους για να δούμε αν τηρούνται τα προβλεπόμενα» προειδοποίησε ο Άγγελος Μπίνης, επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top