Οριστικό: Ανοίγουν το Σάββατο 24/4 mall και εκπτωτικά χωριά σε όλη τη χώρα

Με click inside οι αγορές όπως και στα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη - Κοζάνη 

H ενημέρωση Π. Σταμπουλίδη για το άνοιγμα mall, κέντρων αισθητικής από το Σάββατο 24/4 και της εστίασης από 3/5 και τους συγκεκριμένους καανόνες που θα ισχύουν

Οριστικά ανοίγουν το Σάββατο 24/4 τα mall (εμπορικά κέντρα)  και τα εκπτωτικά χωριά σε όλη τη χώρα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το Υπουργείο Ανάπτυξης. 

Νέα μέτρα: Στο τραπέζι το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων τη Μ. Εβδομάδα

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: 

Άνοιγμα των mall και των κέντρων αισθητικής εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, από αύριο, Σάββατο 24 Απριλίου, θα λειτουργήσουν με τη διαδικασία καθορισμού ραντεβού για αγορά εντός καταστήματος (click inside) οι εμπορικές επιχειρήσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Κοζάνης, καθώς και τα εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά, με την ίδια μέθοδο, σε όλη την επικράτεια.

Επίσης, από αύριο, Σάββατο 24 Απριλίου στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου επαναλειτουργούν και οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών αισθητικής».

Η εξειδίκευση των μέτρων παρουσιάζεται αυτή την ώρα,  κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top