Εξοικονομώ – Αυτονομώ: 12.579 ωφελούμενοι υπάγονται στη δράση

Πώς θα ενημερωθείτε σχετικά με την αίτηση

Εξοικονομώ-Αυτονομώ

 

12.579 συνολικά ωφελούμενοι υπάγονται στη δράση «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό παρεμβάσεων 308.893.489 ευρώ.

Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποια τα δικαιολογητικά

Σύμφωνα με την απόφαση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, η συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη των πράξεων ανά Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί, δεν θα υπερβεί την εκχωρημένη συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη. 

Εξοικονομώ: Πότε έρχεται το νέο πρόγραμμα - Αναβάθμιση 80.000 κτιρίων

Οι ωφελούμενοι έχουν την υποχρέωση να ενημερώνονται μέσω του πληροφοριακού συστήματος της διαδικτυακής πύλης του Προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ (https://exoikonomo2020.gov.gr) σχετικά με την υπαγωγή της αίτησης τους στο πρόγραμμα και να αποδεχθούν ηλεκτρονικά την απόφαση υπαγωγής. Σε περίπτωση δε, που έχουν επιλέξει την μερική ή συνολική κάλυψη της ίδιας συμμετοχής με δανεισμό, απευθύνονται στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους για την υπογραφή δανειακής σύμβασης.

Νέο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»: Αυτά είναι τα κριτήρια   

Η σχετική απόφαση έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (http://www.antagonistikotita.gr/epanek/news.asp?id=1230).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top