«Ομπρέλα» προστασίας για τον τουρισμό ετοιμάζει η κυβέρνηση

Μη προκαταβολή φόρου εισοδήματος,  μείωση ΦΠΑ και άλλα μέτρα στο τραπέζι

  
"Ομπρέλα" προστασίας για τον Τουρισμό, που συνεισφέρει το 25% της οικονομίας, ετοιμάζεται να ανοίξει η κυβέρνηση.  Με τίτλο "Greece from home", το βιντεάκι στο οποίο πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα, όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επιχειρεί να θυμίσει στους ξένους επισκέπτες, ότι η Ελλάδα και οι ομορφιές της είναι εδώ. 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ"

Η κυβέρνηση σχεδιάζει  ένα "βαρύ" πακέτο στήριξης για τον τουρισμό, το οποίο συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού με εκπροσώπους του κλάδου

Στο τραπέζι βρίσκονται η μη προκαταβολή φόρου εισοδήματος, η μείωση του ΦΠΑ σε διαμονή, εστίαση, μεταφορές, η επιδότηση της εργασίας αλλά η κάλυψη των χιλιάδων ανέργων του κλάδου.

ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε και με στελέχη της εταιρείας «Παπουτσάνης», η οποία πήρε σε χρόνο ρεκόρ την άδεια παρασκευής αντισηπτικών.

Τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με στελέχη εταιρείας για τα απολυμαντικά 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ" ΣΕ 114.000 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Μισό μισθό, ως Δώρο Πάσχα, βρήκαν σήμερα στο λογαριασμό τους χιλιάδες εργαζόμενοι στην Υγεία και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενώ ανοίγει και η πλατφόρμα για τα 600 ευρω στους επιστήμονες. 

Σήμερα το έκτακτο δώρο Πάσχα σε χιλιάδες εργαζόμενους

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ EUROGROUP

Στο Εurogroup, κρίνεται εν τω μεταξύ, η χρηματοδότηση των οικονομιών. Η Ελλάδα υπολογίζεται ότι πριν καν φτάσει στο καλοκαίρι θα ρίξει στην αγορά 24 δισ. ευρώ. 

Νέο θρίλερ για το Eurogroup: Θα ξεκινήσει με καθυστέρηση

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

Ενδεικτικό, πάντως, της στενομυαλιάς των ξένων τεχνοκρατών, είναι ότι οι Θεσμοί μπλοκάρουν την παράταση προστασίας για την πρώτη κατοικία!

«Απαιτούνται – και διεκδικούμε – επιπλέον πρωτοβουλίες που θα προσφέρουν επιπλέον ενέσεις ρευστότητας στις εθνικές και την ευρωπαϊκή οικονομία, με την έκδοση ενός κοινού ευρωπαϊκού αξιογράφου» τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.  

ΤΣΙΠΡΑΣ : "ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΛΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ"

Ο Αλέξης Τσίπρας, που κατέθεσε τροπολογία για παράταση ως το τέλος της χρονιάς της προστασίας πρώτης κατοικίας, συζήτησε σήμερα με εκπροσώπους των αγροτών για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην παραγωγή. 

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Να ψηφίσουμε μαζί την πρόταση για την α' κατοικία

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top