Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Να ψηφίσουμε μαζί την πρόταση για την α' κατοικία

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook

Αλέξης Τσίπρας Κυριάκος Μητσοτάκης

Να ψηφίσει και η ΝΔ στη Βουλή την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ, για την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας μέχρι την 31η Δεκεμβρίου, κάλεσε την κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Facebook.   

«Εδώ και μήνες καλούμε την κυβέρνηση να παρατείνει το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, το οποίο λήγει στο τέλος Απριλίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τίποτα. Η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική μέσα στην κρίση του κορονοϊού», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του, επισημαίνοντας  ότι «είναι αδιανόητο να καλούμε τους πολίτες να μείνουν σπίτι τους και την ίδια ώρα η κυβέρνηση να βγάζει στο σφυρί τα σπίτια ανθρώπων που μέσα στην κρίση δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις. Ανθρώπων που είδαν τους μισθούς τους να μειώνονται κατά 50% με τη σφραγίδα του κ. Βρούτση, που βγήκαν σε αναστολή εργασίας με τις ευλογίες της κυβέρνησης, που οδηγούνται κατά χιλιάδες στην ανεργία».  

Πρώτη κατοικία: Οι τέσσερις άξονες του νέου πλαισίου

Ο κ. Τσίπρας καταλήγει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε σήμερα πρόταση νόμου για παράταση του πλαισίου πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του έτους. Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν δεν έχει καμία δικαιολογία. Να έρθει στη Βουλή και να ψηφίσουμε όλοι μαζί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ».  
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top