Καλά νέα για 620.000 συνταξιούχους: Αύξηση μέχρι 165 ευρώ τον μήνα

Μπήκαν οι αυξημένες συντάξεις του Ιανουαρίου στους λογαριασμούς τους

συνταξιούχοι

Καλά νέα για τη  μεγάλη μερίδα συνταξιούχων, καθώς όχι μόνον δεν τους περικόπτεται η προσωπική διαφορά,  αλλά λόγω επαναϋπολογισμού της σύνταξης παίρνουν και αύξηση! 

Μάλιστα, πιστώθηκαν οι κύριες συντάξεις μηνός Ιανουαρίου στις Τράπεζες για να μπορούν να κάνουν ανάληψη αύριο οι δικαιούχοι, ενώ οι 620.000 συνταξιούχοι θα διαπιστώσουν αύξηση σε σχέση με την τελευταία σύνταξη που είχαν λάβει πριν απο τον επαναϋπολογισμό ο οποίος ισχύει απο αυτή τη σύνταξη του μηνός Ιανουαρίου. Κατά μέσο όρο η αύξηση κυμαίνεται απο 20 έως 99 ευρώ το μήνα ανάλογα με τις εισφορές που είχαν καταβάλει ως εργαζόμενοι,  ενώ υπάρχουν περιπτώσεις αύξησης που προσεγγίζει τα 165 ευρώ.

Η ΗΔΙΚΑ έχει μεταφέρει ήδη τα ποσά των νέων συντάξεων στη ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα,  ενώ αναμένεται εντός των επομένων ωρών να πιστωθούν τα αυξημένα ποσά και στις άλλες συστημικές τράπεζες.

Οι υπόλοιποι συνταξιούχοι θα δουν στο λογαριασμό τους, το ίδιο ποσό με αυτό που έπαιρναν μέχρι τώρα,  καθώς δεν υπάρχει περικοπή της προσωπικής διαφοράς έως 18%.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top