Aναπτυξιακό πρόγραμμα «ανάσα» για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μια πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας

Νέα πνοή στην ελληνική αγορά και ένα καλύτερο μέλλον για την επιχειρηματικότητα υπόσχεται το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας "Επιχειρηματική Ανάπτυξη",  το οποίο αφορά στην πολύπλευρή στήριξη 20 μικρομεσαίων εταιριών.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτήν την πρωτοβουλία η οποία θα ενισχύσει την απασχόληση, ειδικά των νέων της Ελλάδας» τόνισε ο Καμίλ Ζίγκλερ, Εκτελεστικός Πρόεδρος  του ΟΠΑΠ.

«Ο ΟΠΑΠ,  όπως γνωρίζετε,  είναι μία εταιρία συνδεδεμένη με τον ελληνικό τρόπο ζωής και την ελληνική κοινωνία, κι έτσι αναγνωρίζουμε απόλυτα την υποχρέωσή μας να βεβαιωθούμε ότι συνεισφέρουμε στην κοινωνία εντός της οποίας δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά»  δήλωσε για την πρωτοβουλία ο  Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ.

Οι  εταιρίες που επιλέχθηκαν για να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα εκπροσωπούν παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως το λιανικό εμπόριο, η επεξεργασία τροφίμων, η τεχνολογία και η φαρμακοβιομηχανία

Όπως επίσης ανέφερε ο  Οδυσσέας Χριστοφόρου, Γενικός Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων του Οργανισμού, «για μία ακόμα φορά ο ΟΠΑΠ αποδεικνύει το πόσο κοντά βρίσκεται στην ελληνική οικονομία και κοινωνία».

Στην ίδια κατεύθυνση και ο  Πετρ Ματεγιόφσκι, Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ: «Πιστεύουμε ότι όταν μία εταιρία αναπτύσσεται, προσφέρει νέες θέσεις εργασίας, και εφ΄ όσον δημιουργηθούν αυτές οι νέες θέσεις εργασίας, τότε ολόκληρη η κοινωνία επωφελείται και αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο».

Η παρουσίαση του προγράμματος, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ολοκληρωμένη καθοδήγηση, εκπαιδευτικά σεμινάρια, πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία και δράσεις δικτύωσης,  πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top