Κέιτ Μίντλετον: «Δε θα εμφανιστεί δημόσια όλο τον υπόλοιπο χρόνο»

Το είδους καρκίνου που αντιμετωπίζει δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό

Κέιτ Μίντλετον:  Πότε «βλέπουν» στο παλάτι του Κένσιγκτον να κάνει την πρώτη της εμφάνιση

Το είδους καρκίνου που αντιμετωπίζει η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως πάσχει από καρκίνο της μήτρας ή/και καρκίνο του παχέος εντέρου.

Κέιτ Μίντλετον: Επιστρέφει στα βασιλικά της καθήκοντα;

Η ίδια δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως, εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η μία εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ σε ένα παντοπωλείο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πολλοί ήταν εκείνοι που σημείωσαν πως τον πρίγκιπα συνόδευε μια σωσίας της.

«Η Κέιτ Μίντλετον δε θα εμφανιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Beast, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μάλλον «δε θα εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους. Το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους».

Βασιλικές πηγές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η Κέιτ Μίντλετον να επανέλθει με ένα νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας της. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η πριγκίπισσα προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της, ενώ την επόμενη εβδομάδα, θα μεταβούν με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο εξοχικό σπίτι τους, στο κτήμα Sandringham.

Πριν μερικές μέρες, ο πρίγκιπας μίλησε για την υγεία της συζύγου του σε επίσκεψή του στο κοινοτικό Νοσοκομείο St Mary’s στα νησιά Scilly. Ανέφερε ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι καλά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top