Έξαλλοι οι «γείτονες» του Καρόλου: Η αλλαγή που τελειώνει παράδοση 200 ετών

Η απόφαση του Βασιλιά Καρόλου «σπάει» την παράδοση του Ουίνδσορ

Βασιλιάς Κάρολος: Έχασε την αίσθηση της γεύσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας για τον καρκίνο / ERT

Αλλαγές ετοιμάζεται να εισάγει το Royal Collection Trust καθώς θα εφαρμόσει μειωμένο τέλος για τους κατοίκους με Royal Borough of Windsor και Maidenhead Advantage Card. 

Όπως αναφέρει το BBC, η τακτική είσοδος «πέφτει» στο μισό και συνεχίζει να προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 200 αξιοθέατα. 

Βασιλιάς Κάρολος: Viral η αντίδρασή του στα αποκαλυπτήρια πορτραίτου του

«Κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι κάτοικοι καλωσορίζουν με χαρά τους τουρίστες στα μαγαζιά και τα εστιατόριά τους, τους μεταφέρουν με ταξί και χαίρονται να δίνουν οδηγίες στο δρόμο. Σε αντάλλαγμα, ζούμε και εργαζόμαστε κοντά σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια στον κόσμο — και το επισκεπτόμαστε όποτε το επιλέξουμε», τόνισε ο Julian Tisi, υποψήφιος βουλευτής που δεν συμφωνεί με την κίνηση αυτή του Βασιλιά Καρόλου

Βασιλιάς Κάρολος: Τέλος σε παράδοση 200 ετών 

Με την απόφαση του αυτή, ο Κάρολος προχωρά σε σημαντική αλλαγή στο Ουίνδσορ η οποία σίγουρα δε βρίσκει σύμφωνους τους κατοίκους που γειτονεύουν με το κάστρο. Η παράδοση του να μπορούν να εισέλθουν χωρίς αντίτιμο κρατά 200 έτη και πρόκειται να τερματιστεί. 

Ο βασιλιάς Κάρολος μίλησε για τις χημειοθεραπείες - Ποια αίσθηση έχασε

Ειδικότερα, οι κάτοχοι κάρτας θα πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο για το κάστρο, αλλά θα λάβουν έκπτωση 50%, που κοστίζει £15 (€17,60) εκ των προτέρων ή £16,50 (€19,30) την ημέρα, με δωρεάν είσοδο για παιδιά έως 17 ετών.

Ένας εκπρόσωπος της Royal Collection Trust δήλωσε: «Συνεχίζουμε να διερευνούμε τρόπους για να κάνουμε το Κάστρο όσο το δυνατόν πιο προσιτό στους επισκέπτες από την περιοχή, με πρωτοβουλίες που περιλαμβάνουν δωρεάν επισκέψεις για κοινοτικούς οργανισμούς που συνεργάζονται με υποεκπροσωπούμενες ομάδες και ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικών επιδοτήσεων και πρόσβασης για σχολεία με παιδιά από οικονομικά ασθενέστερες τάξεις». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top