Σερβία: Πέθανε στη φυλακή ένας από τους υπόπτους για τον θάνατο της Ντάνκα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία της 2χρονης

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της μικρής Ντάνκα από τη Σερβία, το πτώμα της οποίας δεν έχει ακόμα βρεθεί. Σήμερα το πρωί, ένας από τους φερόμενους ως συνεργούς των δολοφόνων του παιδιού πέθανε στη φυλακή. 

«Αρρώστησε νωρίς το πρωί σήμερα και παρά την ταχεία δράση της αστυνομίας και των γιατρών, απεβίωσε», αναφέρει η αστυνομία της Σερβίας. «Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι πέθανε από φυσικά αίτια», κατέληξε το δελτίο Τύπου.

Σερβία: Είχαν τη 2χρονη στο πορτ μπαγκάζ και έλεγαν ψέματα στον πατέρα της

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι εξαφανίστηκε την 26η Μαρτίου από την πόλη Μπορ, όταν διέφυγε για ελάχιστα λεπτά από την προσοχή της οικογένειάς της. Οι επόμενες δέκα ημέρες ήταν εφιαλτικές για την οικογένεια, η οποία αναζητούσε παντού τη μικρούλα.

Τέλος στην αναζήτησή τους, έβαλε η σύλληψη δύο ανδρών από τις Αρχές. Οι δύο άνδρες, οδηγός και επιβάτης ενός οχήματος, ομολόγησαν ότι το κοριτσάκι παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε. Στη συνέχεια, το έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ και το μετέφεραν σε μια παράνομη χωματερή, όπου και το πέταξαν.

Άλλοι δύο άνδρες συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο, καθώς βαρύνονταν με υποψίες ότι βοήθησαν τους δύο πρώτους να μεταφέρουν στη συνέχεια τη σορό από τη χωματερή σε μια άλλη περιοχή, προς το παρόν άγνωστη.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό της σορού του παιδιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top