Μόσχα: Βίντεο από το μακελειό στη συναυλία - Πυροβολούν κόσμο χωρίς έλεος!

Πάνω από 40 νεκροί και 100 τραυματίες

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα.

Μόσχα: Μακελειό σε συναυλία - Tουλάχιστον 40 νεκροί και 100 τραυματίες

Το περιστατικό, η ακριβής φύση του οποίου μένει να διευκρινιστεί, έλαβε χώρα στο Crocus City Hall, μια αίθουσα συναυλιών που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας.

«Άγνωστοι άνοιξαν πυρ στο Crocus City Hall. Σε εξέλιξη είναι η απομάκρυνση των ανθρώπων από τον χώρο», δήλωσαν οι υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών στο πρακτορείο TASS.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή με τους δράστες που φορούν ρούχα παραλλαγής και πυροβολούν αδιακρίτως πολίτες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

 

 

 

Σε άλλα, ακούγονται οι πρώτοι πυροβολισμοί και οι θαμώνες τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν, ενώ πλάνα από άλλους χώρους του κτιρίου δείχνουν νεκρούς να κείτονται στο έδαφος μέσα σε λίμνη αίματος.

 

 

 

 

Οι ρωσικές δυνάμεις της τάξης αναζητού τους δράστες που ευθύνονται για την ένοπλη επίθεση και την πυρκαγιά. «Ειδικές μονάδες της Ρωσικής Εθνοφρουράς εργάζονται στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall. Αναζητούν εγκληματίες και εκκενώνουν το κτίριο απομακρύνοντας τους πολίτες», ανακοίνωσε η εθνοφρουρά Rosgvardia στον λογαριασμό της στο Telegram.

«Η Ρωσία θα σκοτώσει τους Ουκρανούς ηγέτες εάν συνδέονται με την επίθεση»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ διαβεβαίωσε σήμερα ότι η χώρα του θα"καταστρέψει τους Ουκρανούς ηγέτες, εάν αποδειχθεί ότι ευθύνονται για την αιματηρή επίθεση σε αίθουσα συναυλιών στα προάστια της Μόσχας. 

«Εάν αποδειχθεί ότι είναι τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου... πρέπει όλοι τους να βρεθούν και να καταστραφούν ανελέητα ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των ηγετών του κράτους που διέπραξε μια τέτοια ωμότητα», δήλωσε ο Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι επίσης δεύτερος στην ιεραρχία του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας».

Από την πλευρά της, η Ουκρανία ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top