Μόσχα: Μακελειό σε συναυλία - Tουλάχιστον 40 νεκροί και 100 τραυματίες

Άνδρες με παραλλαγή άνοιξαν πυρ - Σοκάρουν τα βίντεο

Συναγερμός σήμανε στη Μόσχα το απόγευμα της Παρασκευής, όταν άγνωστοι άνοιξε πυρ σε συναυλιακό χώρο, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον  40 νεκρούς και 100 τραυματίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall, κοντά στη Μόσχα.

Άνθρωποι εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι μέσα στον χώρο, όπως και στην οροφή του κτιρίου, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί και εκρήξεις.


Η φωτιά έχει τυλίξει το ένα τρίτο του κτιρίου του συναυλιακού χώρου και η οροφή του κτιρίου έχει σχεδόν παραδοθεί στις φλόγες, μετέδωσε το TASS.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν σκηνές χάους, με έναν μεγάλο αριθμό θεατών να προσπαθούν να φύγουν από την αίθουσα, μετά τους πυροβολισμούς.

Άλλα βίντεο δείχνουν πολλούς ανθρώπους να κείτονται ακίνητοι μέσα σε λίμνες αίματος.

Ρωσία: Ακυρώνονται εκδηλώσεις - Μέτρα ασφαλείας σε αεροδρόμια

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μόσχας.

Όλες οι μεγάλες αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες δημόσιες εκδηλώσεις θα ακυρωθούν στη Μόσχα αυτό το Σαββατοκύριακο μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, δήλωσε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα νωρίτερα σήμερα. Εκρήξεις ακούστηκαν από το κτίριο το οποίο έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κάλεσε σήμερα τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα, χαρακτηρίζοντάς το "τερατώδες έγκλημα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top