Προειδοποίηση στον Χάρι: «Να κάνει πίσω», όσον αφορά την υγεία του Καρόλου

Γιατί του επιτέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ

Πρίγκιπας Χάρι: Να Κάνει Πίσω Όσον Αφορά Τον Κάρολο

Ο πρίγκιπας Χάρι καλείται να κάνει πίσω, όσον αφορά τον πατέρα του - βασιλιά Κάρολο -, και να αφήσει τη βασιλική οικογένεια να προσπαθήσει να διαχειριστεί την είδηση πως ο μονάρχης έχει διαγνωστεί με καρκίνο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασιλιάς ενημέρωσε τον γιο του για την κατάσταση της υγείας του μέσω ενός τηλεφωνήματος. Λίγες ώρες μετά ο Χάρι βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου πέταξε για να σταθεί στο πλευρό του πατέρα του και να μάθει περισσότερα για την πορεία της θεραπείας που λαμβάνει. 

«Επικίνδυνος ο καρκίνος του Καρόλου. Ο Ουίλιαμ ετοιμάζεται για διαδοχή»

Πρίγκιπας Χάρι: Η κίνησή του να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του δεν άφησε ασυγκίνητο τον βασιλιά Κάρολο 

Φυσικά, ο βασιλιάς Κάρολος δεν έμεινε ασυγκίνητος από την ταχύτητα με την οποία ο Χάρι βρέθηκε στο πλευρό του, πετώντας από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο με το που έμαθε τα άσχημα νέα. 

Ωστόσο, όπως αναφέρουν διάσημοι βασιλικοί σχολιαστές, η κίνηση αυτή του Δούκα του Σάσεξ μπορεί να έχει και άλλη ανάγνωση, καθώς η παρόρμησή του αυτή μπορεί να προκαλέσει και άγχος στον βασιλιά, κάτι που σίγουρα δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή. 

«Το άγχος της παρορμητικής συμπεριφοράς του πρίγκιπα Χάρι δεν μπορεί να βοήθησε την υγεία του βασιλιά. Αγαπά τον γιο του, αλλά ποτέ δεν ξέρει τι θα κάνει στη συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά η Ingrid Seward, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty. Μάλιστα, δεν δίστασε να περιγράψει το ταξίδι του ως «τρέλα» ικανή να προκαλέσει «ψυχικό στρες» στον Κάρολο.

Πρίγκιπας Χάρι: «Έσπασε» τη σιωπή του για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου

Η συνάντηση πατέρα - γιου διήρκεσε,όπως έγινε γνωστό, 45 λεπτά μόνο, με τον Χάρι να μεταβαίνει στο μέρος όπου νοσηλεύεται για τις θεραπείες του ο βασιλιάς Κάρολος με το που πάτησε το πόδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Πρίγκιπας Χάρι: «Να κάνει πίσω και να ζει τη ζωή του χωρίς να δημοσιοποιεί όλα όσα κάνουν εκείνος και η Μέγκαν»

Πρόσθετα, η Ingrid Seward ζήτησε από τον Χάρι να «υποχωρήσει» όσον αφορά τις προσπάθειες να έρθει ξανά κοντά στον πατέρα του μετά τη διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο και πρότεινε στον ίδιο και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να απομακρυνθούν από τα φώτα της δημοσιότητας για λίγο καιρό. «Ο Χάρι πρέπει να κάνει πίσω και να μάθει να ζει τη ζωή του χωρίς να δημοσιοποιεί όλα όσα κάνουν εκείνος και η Μέγκαν. Η οικογένεια πρέπει να είναι στο πλευρό του Καρόλου», είπε χαρακτηριστικά. 

Επίθεση Ντόναλντ Τραμπ κατά πρίγκιπα Χάρι 

Τα «βέλη» του εναντίον του πρίγκιπα Χάρι έστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του το Σάββατο στην ετήσια εκδήλωση της Conservative Political Action Conference στο Μέριλαντ. Ο ίδιος κατηγόρησε των πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν ότι υπήρξε πολύ «ελαστικός» απέναντι στον Δούκα του Σάσεξ από τότε που εγκαταστάθηκε μόνιμα με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Καλιφόρνια. 

Φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν από όσα είπε ο πρίγκιπας Χάρι στην εκπομπή Good Morning America, όπου ανέφερε ότι σκέφτεται στο μέλλον να αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα. Απαντώντας σε αυτή ακριβώς τη δήλωση, ο Τραμπ είπε «Δεν θα τον προστατεύσω. Πρόδωσε τη βασίλισσα. Θα είναι ολομόναχος, αν είναι στο χέρι μου». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top