ΗΠΑ: Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία 31χρονου μοντέλου - Την βρήκαν σε ψυγείο

Ήταν έγκυος 2 μηνών - Την είχαν φιμωμένη και δεμένη

ΗΠΑ: Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία 31χρονου μοντέλου - Την βρήκαν σε ψυγείο
Μοντέλο δολοφονήθηκε στις ΗΠΑ (φωτογραφία Instagram) 

Εξιχνιάστηκε η φρικτή δολοφονία της 31χρονης Maleesa Mooney, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο ψυγείο του σπιτιού της στην Μινεσότα των ΗΠΑ, το Σεπτέμβριο του 2023. 

Η άτυχη κοπέλα που εργαζόταν ως μοντέλο και ήταν δύο μηνών έγκυος, βρέθηκε φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα. 

 

 

Για την άγρια δολοφονία του μοντέλου, οι Αρχές συνέλαβαν τον 41χρονο Magnus Daniel Humphrey, το σπίτι του οποίου είχε τεθεί υπό έρευνα για διαφορετική υπόθεση. Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, ο άνδρας ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος για τη δολοφονία της Mooney.

Πάλεψε για τη ζωή της

Μάλιστα, η NYP σημειώνει ότι πριν, η 31χρονη, δολοφονηθεί υπέστη φρικτά βασανιστήρια. Όταν η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο διαμέρισμα της Mooney, βρήκε το πτώμα της μέσα στο ψυγείο και αίματα στο πάτωμα, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση διαπίστωσε ότι το μοντέλο έφερε τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο, το κεφάλι, την πλάτη και το άνω αριστερό χέρι.

Η 31χρονη ήταν έγκυος 2 μηνών, όπως αποκάλυψε η αδελφή της - Φωτογραφία από Instagram

«Οι κακώσεις από αμβλύ αντικείμενο που παρατηρήθηκαν κατά τη νεκροψία δεν θεωρούνται από μόνες τους απειλητικές για τη ζωή», σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, η οποία υπέδειξε ότι η Mooney είχε παλέψει για τη ζωή της. Σημειώνεται ότι η τοξικολογική εξέταση αποκάλυψε ότι το μοντέλο είχε ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της.

Καταδικασμένος για πολλά κακουργήματα ο συλληφθείς

Πάντως, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με τη σχέση θύτη – θύματος. Παρόλα αυτά, ο Humphrey ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς έχει καταδικαστεί για πληθώρα κακουργημάτων στη Μινεσότα και το Ιλινόις, μεταξύ άλλων για κατηγορίες για όπλα, επιθέσεις, σεξουαλικές επιθέσεις και ψευδή φυλάκιση, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία.

Super Bowl: Πυροβολισμοί στην παρέλαση με νεκρό και τραυματίες

Ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 31χρονης τελούσε υπό αναστολή για ομοσπονδιακά αδικήματα ναρκωτικών μετά την αποφυλάκισή του στις 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Ήταν αδελφή της Pop Star, Jourdin Pauline

Η Maleesa Mooney ήταν αδελφή της pop star Jourdin Pauline, σύμφωνα με την NYP. «Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η αδερφή μου και με πονάει ακόμη και να το σκέφτομαι», είπε η Pauline στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KTLA.

ΗΠΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση παιδί μετά από πυρά σε εκκλησία- Νεκρή η δράστρια

Σημειώνεται ότι η 31χρονη εργαζόταν, το τελευταίο διάστημα, ως κτηματομεσίτης στο πρακτορείο Nest Seeker με έδρα στο Μπέβερλι Χιλς και είχε μετακομίσει στη μονάδα Skye στο Bunker Hill μόλις ένα μήνα πριν από το θάνατό της.

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα έψησε το μωρό της στον φούρνο... κατά λάθος

Το μοντέλο εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανό στις 6 Σεπτεμβρίου, 2023, οπότε οι κάμερες παρακολούθησης στο συγκρότημα διαμερισμάτων της την απαθανάτισαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top