Νεκρή πρωταθλήτρια ποδηλασίας - Την πάτησε ο σύζυγός της με το αμάξι

Απίστευτη τραγωδία στην Αυστραλία

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας στην Αυστραλία, Rohan Dennis συνελήφθη για τον θάνατο της συζύγου του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Dennis φέρεται να χτύπησε με το αυτοκίνητο, την επίσης πρωταθλήτρια ποδηλασίας, σύζυγό του. 

 

 

Η Melissa Dennis μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, όμως λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. 

Ο 33χρονος κατηγορείται για πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή και πρόκληση κινδύνου για τη ζωή άλλου ατόμου. 

 

 

Η Melissa Dennis και η ομάδα της κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ. Την ίδια χρονιά ο σύζυγός της σημείωσε ρεκόρ για τη μεγαλύτερη απόσταση που διανύθηκε σε μία ώρα και ξεκίνησε τον Γύρο της Γαλλίας στην Pole Position, αφού κέρδισε την ατομική χρονομέτρηση της πρώτης φάσης. 

Στη συνέχεια, ο αθλητής έλαβε το μετάλλιο και το τρόπαιο Sir Hubert Opperman για τον καλύτερο ποδηλάτη της Αυστραλίας για το 2015.

 

 

Ο Rohan ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ποδηλασία στο τέλος της σεζόν του 2023 μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram τον Φεβρουάριο, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της ανάρτησης στη σύζυγό του.

«Ευχαριστώ τη Melissa Dennis που με υποστήριξε σε όλη την επαγγελματική μου καριέρα και με την οποία μεγαλώσαμε δύο από τα καλύτερα παιδιά που θα μπορούσα να έχω ποτέ», ανέφερε.

Μάλιστα έξι ημέρες πριν από το μοιραίο περιστατικό, ο Rohan δημοσίευσε μια εικόνα του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τη λεζάντα: «Καλά Χριστούγεννα από την οικογένειά μας στη δική σας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top