Καλιφόρνια: Σκότωσε τη γιαγιά του και πέταξε το κεφάλι της στη θάλασσα

Άγνωστα τα κίνητρα της δολοφονίας

Φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η στυγερή δολοφονία μιας 64χρονης γυναίκας στην Καλιφόρνια από τον εγγονό της, ο οποίος στη συνέχεια την αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι της στη θάλασσα. 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λουίς Γκουστάβο Αρόγιο Λόπεζ φέρεται να σκότωσε τη γιαγιά του Έλβια μέσα στο σπίτι της. Στη συνέχεια την αποκεφάλισε, έφυγε από το σπίτι, κρατώντας το κεφάλι της και μετά το πέταξε σε κοντινό κολπίσκο. 

Φρίκη στις HΠΑ: Νταντά κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος 8 μηνών

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν την Πέμπτη γύρω στις 3:40 μ.μ. στο 2500 block στο Pomo Trail για πιθανή ανθρωποκτονία. Φτάνοντας στο σημείο βρήκαν την ακέφαλη σορό της γυναίκας και δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το κεφάλι της. 

Στο σπίτι βρέθηκαν πολλά όπλα, όμως ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί ποια χρησιμοποίησε ο Λόπεζ για να σκοτώσει τη γιαγιά του. Επίσης δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα τα κίνητρα της δολοφονίας. 

Σοκαριστικό βίντεο: Σκότωσε δύο διαδηλωτές γιατί είχαν κλείσει τον δρόμο

Η αστυνομία αναζήτησε τον 23χρονο, μετά από μαρτυρίες ότι τον είδαν να φεύγει, κρατώντας το κεφάλι της γιαγιάς του και κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. 

Δηλητηρίασε τη σύζυγό του με κολχικίνη για να εισπράξει την ασφάλεια

Ο θάνατος της γιαγιάς έχει σοκάρει την οικογένειά της. Ένα από τα εγγόνια της ξεκίνησε ένα GoFundMe προφίλ για να συγκεντρώσει χρήματα για τα έξοδα της κηδείας της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top