Θάνατος παίκτη χόκεϊ: «Τον σκότωσε εσκεμμένα» λένε χρήστες του «Χ»

Διχασμένη η κοινή γνώμη για τον 31χρονο που χτύπησε τον αντίπαλό του

Συγκλονισμένη παραμένει η παγκόσμια αθλητική κοινότητα από τον τραγικό χαμό του αθλητή του χόκεϊ επί πάγου, Άνταμ Τζόνσον. Ο 29χρονος δέχθηκε θανατηφόρο χτύπημα στον λαιμό από παγοπέδιλο αντιπάλου του.

Μπροστά στη σύντροφό του πέθανε ο παίκτης χόκεϊ - Η σπαρακτική ανάρτησή της

Η κοινή γνώμη είναι διχασμένη καθώς κάποιοι κάνουν λόγο για την κακιά στιγμή, άλλοι για δολοφονικό χτύπημα. «Αυτός ο τύπος τον σκότωσε εσκεμμένα», «Βλέποντάς το σε αργή κίνηση, φαίνεται ότι σήκωσε σκόπιμα το πόδι του για να προκαλέσει τραυματισμό. Πιθανή ανθρωποκτονία!» έγραψαν χρήστες της πλατφόρμας «Χ».

Ο 31χρνος Ματ Πετγκρέιβ που χτύπησε τον αντίπαλό του, δέχθηκε καταιγισμό απειλητικών μηνυμάτων στα social media. «Ο Ματ Πέτγκρεϊβ είναι γνωστό ότι είναι βρώμικος παίκτης και έχει αποβληθεί από πολλούς αγώνες για ύπουλα χτυπήματα. Θα έπρεπε να συλληφθεί σήμερα!» έγραψαν.

Την ίδια ώρα οι συμπαίκτες του του Τζόνσον, θρηνούν. «Η καρδιά μας έχει ραγίσει μαζί με τη δική σας και θέλουμε να ξέρετε ότι όλοι μαζί θρηνούμε» δήλωσε ο βοηθός προπονητής Νότιγχαμ Πάνθερς.

Φρικτός θάνατος για 29χρονο παίκτη χόκεϊ: Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό

Τραγική ειρωνία είναι ότι ο 29χρονος είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα και ετοιμαζόταν να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, που αποχαιρέτισε τον καλό της με ένα σπαρακτικό μήνυμα. «Γλυκέ μου άγγελε, θα μου λείπεις πάντα και θα σ' αγαπώ για μια ζωή».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top