Η ιστορία της 10χρονης Λένα που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Γερμανία

Το κορίτσι βιάστηκε πριν πεθάνει μέσα στο κέντρο φιλοξενίας που έμενε

Η 10χρονη Λένα Βιάστηκε Και Δολοφονήθηκε Σε Κέντρο Φροντίδας

Η 10χρονη Λένα είχε μια δύσκολη και σύντομη ζωή και ακόμα ένα πιο σκληρό και τραγικό τέλος: βιάστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε μέσα στο κέντρο φροντίδας ανηλίκων όπου φιλοξενούταν.

Το κοριτσάκι αφού βιάστηκε από έναν 25χρονο που μπήκε να ληστέψει το κέντρο όπου διέμενε, στη συνέχεια στραγγαλίστηκε από ένα 11χρονο παιδί που έμενε μαζί της στο κέντρο φροντίδας και που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση. 

Το bullying που υπέμενε μαρτυρικά για καιρό η Λένα έφτασε στο αποκορύφωμά του τον Απρίλιο, όταν το κοριτσάκι εντοπίστηκε από αστυνομικούς μισόγυμνο  και αναίσθητο. Λίγο αργότερα, διαπίστωσαν και τον βιασμό της.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Λένα 

Το κοριτσάκι είχε μια τραγική παιδική ηλικία, όταν οι γονείς της χώρισαν.

Η Λένα, που αγαπούσε το κολύμπι και την ιππασία, ζούσε με τη μητέρα και τον νέο σύντροφό της στην ανατολική Γερμανία, όμως απομακρύνθηκε από το σπίτι της μετά από καταγγελίες για κακοποίηση.

Ο πατέρας της προσπάθησε να αναλάβει την κηδεμονία της, όμως το δικαστήριο αρνήθηκε και διέταξαν τη μεταφορά της στο κέντρο φιλοξενίας. Εκεί, όμως, ξεκίνησε ο εφιάλτης της, πέφτοντας θύμα κακοποίησης από τον 11χρονο τρόφιμο, ο οποίος στο τέλος την έπνιξε. 

«Η Λένα δεχόταν bullying από πολύ κόσμο και αρκετά συχνά. Και ακριβώς επειδή ήταν λίγο πιο παχουλή, πάντα πίστευα ότι ήταν πολύ κακό από τους άλλους. Η Λένα έκλαιγε συνέχεια», ανέφερε στην Bild ένα εννιάχρονο αγόρι που δεχόταν επίσης bullying από τον 11χρονη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top