Φρίκη στη Νάπολη: Θύματα ομαδικού βιασμού δύο 13χρονες ξαδέλφες

Ανήλικοι οι δράστες

Σοκαρισμένη είναι η Ιταλία από τον ομαδικό βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών. Οι 13χρονες ξαδέλφες έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από έξι αγόρια.

Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Αυγούστου στο Πάρκο Βέρντι του Καϊβάνο, στη Νάπολη. Τα κορίτσια δεν είχαν αποκαλύψει τον εφιάλτη που έζησαν μέχρι που το συμβάν έγινε γνωστό. Ο αδελφός της μιας έμαθε τι είχε συμβεί και τότε του εκμυστηρεύτηκαν όσα βίωσαν στα χέρια των ανήλικων βιαστών.

Μέρες μετά προχώρησαν σε μηνύσεις σε βάρος των φερόμενων δραστών, εκ των οποίων μόνο ο ένας είναι ενήλικας.

Τα θύματα απομακρύνθηκαν από την περιοχή και βρίσκονται τώρα σε ειδικό κέντρο, στο οποίο τους παρέχεται υποστήριξη από ψυχολόγους. Τα κινητά τηλέφωνα των φερόμενων δραστών κατασχέθηκαν και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μπορεί να περιέχουν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία. 

Το Καϊβάνο, με υψηλότατο ποσοστό ανεργίας, θεωρείται μια από τις περιοχές της Ιταλίας όπου η διακίνηση ναρκωτικών, στο πλαίσιο μιας υποβαθμισμένης καθημερινότητας, αποτελεί συνηθισμένη δραστηριότητα. 

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο δεύτερος ομαδικός βιασμός που σοκάρει την Ιταλία αυτό τον μήνα, μετά το περιστατικό στο Παλέρμο με θύμα μια 19χρονη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top