Balltze Cheems: Πέθανε ο viral σκύλος που έγινε meme

Κατέληξε κατά τη διάρκεια δύσκολου χειρουργείου

Πέθανε Ο Viral Σκύλος Του Διαδικτύου, Balltze

Τα social media αποχαιρετούν με θλίψη τον πιο διάσημο σκύλο τους, τον Cheems Balltze, που έγινε διάσημος για τις αστείες γκριμάτσες του.

Ο σκυλάκος ράτσας Σίμπα Ίνου είχε γίνει viral από το 2017 για το πονηρό του βλέμμα και τις πόζες που έπαιρνε στις φωτογραφίες, ενώ είχε γίνει και διάσημο meme.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheems_Balltze (@balltze)

 

Ο Balltze έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (18/08) σε ηλικία 12 ετών, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης θωρακοκέντησης. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή στη σελίδα του στο Instagram η κηδεμόνας του. 

«Ο Ball Ball αποκοιμήθηκε στις 18/8. Εφυγε το πρωί της Παρασκευής κατά την τελευταία του επέμβαση θωρακοκέντησης. Αρχικά, θέλαμε να του κανονίσουμε χημειοθεραπεία ή άλλη πιθανή θεραπεία μετά από αυτή την επέμβαση, αλλά είναι πολύ αργά τώρα... Μη στεναχωριέστε, παρακαλώ θυμηθείτε τη χαρά που έφερε ο Balltze στον κόσμο... βοήθησε πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έφερε πολλή χαρά σε πολλούς από εσάς, αλλά τώρα η αποστολή του έχει ολοκληρωθεί. Πιστεύω ότι τρέχει ελεύθερα στον ουρανό και τρώει πολύ νόστιμο φαγητό με τους νέους του φίλους. Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ελπίζω να συνεχίσει να φέρνει χαρά σε όλους στον διαδικτυακό κόσμο, αυτό είναι το μόνο ταπεινό μου αίτημα», έγραψε στην ανάρτηση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheems_Balltze (@balltze)


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top